Hvorfor vinder Trump (isme)..?

Der er en direkte forbindelse imellem det faktum, at Trump altid vil have mange følgere... og det uomtvistelige faktum, at jeg kunne få mange flere følgere, hvis jeg ændrede strategien for min egen markedsføring.

Og forbindelsen er den her...

80% af alle mennesker er tiltrukket af drømmen om at løse deres problemer med quick fixes, også selvom de problemer er meget komplekse problemstillinger, der er lige så lette at løse med quick fixes, som det er let at reparere en nedslidt motor ved at kaste en hammer ned i motorrumet imens motoren kører.

Men… HANLDER alle disse 80% så på det?

Nej, nogle mennesker er stadig påvirkelige af sund fornuft og kan se, at når en person som Trump efterlader død, ødelæggelse og ruin i sit kølvand, så virker quick fixes måske ikke alligevel.

Så heldigvis fik Biden 5-6 millioner stemmer mere end verdens farligste mand.

Men dynamikken er stadig til stede – Trump fik trods alt over 70 millioner stemmer, og det er den samme årsag til, at jeg næppe nogensinde vil få lige så mange følgere som mange ’stjerner' i min branche.

Jeg tilbyder nemlig ikke quick fixes.

Faktisk afskyr jeg quick fixes, og kan muligvis fra tid til anden mistænkes for at styre udenom hurtige løsninger, selv i de FÅ men SJÆLDNE tilfælde, hvor de måske kan være bedre end slow fixes.

Men kæreste mester Spindlerman…

Anbefaler du ikke, at skrive emails på 10-20 minutter?

Jo, eller mindre.

Men det er ikke et quick fix, for det kan godt tage lang tids træning at kunne skrive e-mails på 10-20 minutter, faktisk har jeg ikke set et eneste eksempel på, at nogen kunne skrive en underholdende og sælgende email så hurtigt UDEN lang tids træning. Hvis du har svært ved at skrive emails, der underholder, så kan du ikke lære det ved at lære tricks og teknikker eller ved at kopiere andre menneskers emails – eller for den sags skyld deres måde at skrive på.

Du kan lære principper.

Øve dig.

Og blive bedre dag for dag.

Det.

Tager.

Per.

Definition.

TID.

Men når det så er sagt…

Jeg anbefaler heller ikke, at du gør det modsatte af quick-fix.

Altså at du tager den tungeste vej og gør tingene mere komplicerede, end de behøver at være.

Det er også årsagen til, at jeg anbefaler marketing-platformen Simplero til alle der gider at høre om det.

Og iøvrigt til alle andre.

Der findes også andre gode platforme.

Men hvis du vil have en platform, hvor du kan bygge hjemmesider, landing pages, sælge produkter og styre din e-mailmarketing, så bliver det svært at finde noget bedre end Simplero. Jeg kan dog desværre ikke give dig rabat på Simplero, men hvis du køber Simplero via mit affiliate-link herunder, så vil jeg spendere en del af min provision på at give dig 20 minutters sparring via zoom – uden beregning (værdi 666,66 inkl. moms) – og hvis du vælger at forudbetale 12 måneder, så giver jeg dig en en hel times sparring med i købet (værdi 2.000,- inkl. moms).

Bemærk!

Du får denne Trump-bonus af MIG, og den gælder KUN, hvis du køber via mit affiliatelink og hvis Simplero anerkender købet under min affiliatekonto. Enhver henvendelse vedrørende bonussen skal stiles til MIG. Skriv til mig, når du har fået din første kvittering fra Simplero, så tager vi den derfra...

LÆS OM/KØB SIMPLERO >
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.