De 4 kriterier for et black friday salg, der sparker ræv


For 4 år siden var jeg overbevist om, at Black Friday salg var en dødsejler, der ikke var nogen grund til at bruge ret meget krudt på…

Men så skete der noget for 3 år siden (i 2017).

Jeg blev tvunget til at lave et Black Friday salg af min kunde og arbejdsgiver, og jeg brugte 2-3 uger af min tid på at opbygge en kampagne, der kulminerede med en vanvittig dag, hvor vi på 14-16 timer lavede en hel årsløn til undertegnede i salg af online-kurser. Vi udsendte 24 emails og lavede adskillige Facebook-live, så der var også mange mennesker at aflønne, men indsatsen gav en kæmpe saltvandsindsprøjtning til omsætning og likviditet, så der er ingen tvivl om, at det var en bragende succes.

Året efter gentog jeg succes’en for et nyt firma, og her blev omsætningen 3 gange højere.

Sidste år lavede jeg endnu en black friday kampagne for Halfdan Timm – og den var også en succes, men omsætningen blev ikke nær så høj, som på de 2 kampagner fra 2017 og 2018.

Og hvorfor mon?

Well, der er flere forskellige kriterier, som har indflydelse på, om du kan få et godt salg på Black Friday, men især 4 meget kritiske faktorer spiller ind, og dem får du svaret på i dag, når min velkendte fredagsslik løber af stabelen kl. 16.00 i dag…

Bemærk at du i dag kan trække et lod til 2 værdifulde præmier, nemlig:
1 stk. værdikupon på 800,- kroner
samt 1 eksemplar af mit månedsbrev fra oktober 2019 (om black friday salg).

Vi ses på fjæsen.

Klokken 16.00

(Ja, lidt senere end normalt – vi holder workshop, så det kan ikke blive før.)
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.