Tilmeld dig eller jeg slagter en baby-ønhjerning

I dag skal vi modbevise en gammel hypotese, som blev fremsagt af min arbejdsgiver for 5-6 år siden, nemlig den her...

= = =

Du kan ikke få folk til at reagere på et Call To Action ved at true med at dræbe en babyenhjørning (du skal i stedet give dem noget af værdi).

= = =

Sikke noget vås.

Jeg vil for eksempel godt vædde med, at jeg kan få masser af mine læsere til at skrive sig op på min Black-Friday-Liste ene og alene på den trussel, og så selvfølgellig løftet om et meget usædvanligt tilbud om noget, jeg ALDRIG før har haft til salg. Noget, der kan hjælpe dig med at sælge billetter til dine arrangementer, kurser, osv. (næsten) som var du Hollywoods bedst betalte skuespiller (The Rock)... Okay, det er måske også værdifuldt. Men truslen er reel.

Du tilmelder dig her (ellers...):

BLACK FRIDAY LISTE >
(Du binder dig IKKE til noget, det hele bliver en leg, og du kan sagtens være med UDEN at købe noget, faktisk vil jeg udfordre dig til at være med uden at blive lokket af mine tilbud, men hvis du IKKE er med, så myrder jeg en nyttet unicorn-baby. Sig ikke, at du ikke blev advaret.)
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


PS. Nej, Morten-mand. Jeg vil IKKE have nogen black-friday-tilbud, selv fra dig.


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.