(Sådan bliver du) forfulgt af held

Der er altid en anledning, når vi spiser røde bøffer omme i familien Spindlerman, og i dag var ingen undtagelse.

Vi er (atter) forfulgt af held.

(Og ja, det er lidt træls, men vi lærer nok at leve med det.)

Man skulle egentlig tro, at jeg efterhånden havde lært at held forfølger mig konsekvent og ubønhørligt, når nogle helt bestemte betingelser er til stede.

Det er IKKE 100% forudsigeligt, HVAD der sker.

Men det er forholdsvis sikkert, at de ting der sker, er noget som man skulle være et uartigt skarn for at betragte som nedslående. Det minder lidt som regn, når din have tørster. Eller om sol i haven, når du fryser. Eller blæsvejr i røveren, når det går lidt for meget op ad bakke på din cykelsti. Og... igennem de seneste par år har jeg gjort mig en masse tanker om, hvordan jeg kunne opsamle disse såkaldte ‘betingelser', hælde dem på flaske og ordinere dem til alle dig, der også godt vil have heldet til at flyde lidt mere i din retning.

Her har jeg dog en vigtig indskydelse.

Det har A-b-s-o-F-å-k-g-i-n-g-L-u-t INTET at gøre med The (bs) Low of Addiction.

Og hvis DU tror på the secret og lignende pladder, så gør du sikkert dig selv en tjeneste ved at rulle ned og afmelde dig mine emails OG undlade at læse videre, for min hån af begrebet og dets guldgraver-mindset-tilhængere bliver kun værre herfra.

Anyway.

Her er et par eksempler på en smule af det held, som pt. forfølger os:

For kort tid siden annoncerede vi, at vi ville lukke min kvindes yogaskole.

Og STRAKS væltede det ind med kondolencer og medfølelse, hvilket var en smul kuk, for selvom det er vemodigt at sige farvel til et hjertebarn, man har puslet med i mange år, så var det en kæmpe lettelse for os at give slip, da det var blevet et dræn. Og ikke så snart havde vi sagt BØH, før der stod 2 købere klar til at overtage, den ene mere ivrig end den anden, og i skrivende stund er vi ved at udforme en skriftlig aftale om overdragelse af yogaskolen… Vi bliver ikke rige, men vi slipper ud af drænet meget hurtigere med en lille pose penge, og det er sjovere end at gå hjem med gæld.

Samtidig var vi igang med at køre kampagne for salg af pladser på 10. sæson af hendes yoga-UDDANNELSE.

Og her går salget så forrygende, at vi formentlig får folk på venteliste, som krydser fingre for, at vi kan udvide antallet af deltagere, når vi kommer forbi nytår.

Det er dog 100% afhængigt af smittetryk og restriktioner.

Men hvor andre render rundt og piver over krise og politikere, så har vi svært ved at få sejrens arme ned og pessimismens urinstråle op.

Men før det bliver for rosenrødt.

Jeg arbejder også på et projekt, hvor jeg og en samarbejdspartner – på trods af helhjertet indsats – ikke har formået at få hul på bylden (og salget).

Vi har netop besluttet at eksperimentere med et HELT andet budskab.

Produktnavn bliver ændret.

Budskab.

Målretning af annoncer.

Det er et helvedes arbejde.

Men her er sagens kerne…

Vi ved godt, at vi har brug for en vis portion held.

Men det held kommer kun, når vi vedholdende eksperimenterer med navngivning, budskab, markedsføring og en hel masse andre ting.

Det er ikke bare et spørgsmål om at quick-fixe dine budskaber med smarte vendinger, ninja-tricks og trip-wire-funnels.

Og det bringer mig til dagens pointe...

For hvis du vil lære, hvordan jeg igennem de sidste 10 år har solgt pladser (og billetter) som varmt brød for langt over 100 millioner kroner, så vil jeg lige advare om, at jeg på fredag præsenterer et helt nyt produkt, som kan give dig præcis de værktøjer, der skal til at få held i sprøjten, hvis:

* Du har et godt produkt

* Der er et marked for dit produkt

* Og din målgruppe har et erkendt behov for skidtet.

Tilmeld dig min black-friday-liste for at få et tosse-godt tilbud på mit produkt, som vil være en no-brainer, hvis du opfylder betingelserne ovenfor og gerne vil have mere stabilt gang i salget og forfølges af held.

SKRIV MIG PÅ LISTEN >
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.