Hvis jeg kunne stille gud ET spørgsmål, hvad ville det så være?

 

Og når vi nu snakker om mad…

For nylig tog vi os sammen til at få en helt særlig kulinarisk oplevelse på intet ringere end Carls Junior. Det næst-fedeste (efter maden, der er SOVSET ind i fedt) ved at spise der, er at man får fri sodavand, og det trediefedeste er deres baggrundsmusik.

På denne dag spillede de nummeret “what if god was one of us” med Joan Osbourne.

En helt igennem emminent melodi og en sublim sangpræstation.

Men teksten er noget af det mest idiotiske, jeg nogensinde har hørt.

Kender du den der skurren i ørerne, hvor en del af dig egentlig elsker en sang, men en anden del ikke magter at høre på det sludder, som de synger om? Og i »…one of us« slår kuk-pip-nonsens-barometeret så hårdt ud mod barnagtigt, at jeg får lyst til at rive mig selv i mit hageskæg.

Men både arrangement, melodi, instrumenter og sang er bare lige i skabet.

Men teksten…

Nåja, det har vi allerede rappet om.

Men hør lige her:

= = =

If God had a name what would it be?

And would you call it to his face?

If you were faced with Him in all His glory

What would you ask if you had just one question?

= = =

Okay, indrømmet.

Hvis ikke ordene blev sunget af en, der faktisk tror på en himmel-nisse og tror på, at ‘han’ er god, så ville det faktisk være ganske fornuftigte spørgsmål.

Og her er mit svar på, hvad jeg ville svare klovnen på, hvis jeg stod foran ham:

= = =

Bone cancer in kids..?

Really?

= = =

En almægtig gud, der tillader den slags horrible sygdomme, som æder børn levende indtil de dør den mest smertefulde død, man kan komme ud for…

Skulle han fortjene vores tilbedelse?

I mean, what the hell?

Hvis det er standarden, så vil jeg gerne sættes op på en piedestal og tilbedes for alle de mange hundredevirkningsløse emails, jeg har har skrevet og udsendt sendt og dusinvis af ditto kampagner, jeg har kørt.

Og hey, jeg lærer i det mindste af mine fejl.

Derimod synes der ikke at være nogen ende på de jammerlige fejl, som den der almægtige mand med hvidt skæg og kroget pegefinger IKKE kan lære af.

Nå...

Måske kender du mig.

En gang imellem er jeg nødt til at afreagere på organiseret tro på nonsens.

Bagefter bliver jeg god igen.

Jeg har iøvrigt en ven, der hader Black Friday lige så intenst, som jeg hader religion, så meget hader han det, at han kategorisk nægter at sende emails ud på Black Friday – også selvom det faktisk findes, men jeg elsker alligevel stilen. Gør det modsatte af alle de andre er nemlig noget, jeg selv prædiker – ikke fordi jeg 'tror på det', men fordi det ifølge reklame-morgul Ogelvy er det mest sikre kort i markedsføring (også min erfaring, by the way).

Jeg laver dog selv en black friday kampagne.

Bare for at være modsat dem der er imod det.

Og DU kan tilmelde dig herunder, hvis det ikke skræmmer dig at få en masse emails om tilbud så uimodståelige, at jeg har hørt om folk, der beder til deres gud for styrken til at modstå...

Så er du advaret.

TILMELD DIG HER >
(Du behøver ikke at spytte i bøssen, men HVIS du køber noget, bliver du med garanti frelst.)
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.