Tradition får nakkehår til at rejse væk

Når vi nu taler om Madsen, der synger hele året (også udenfor sæsonen), så kom den her ud imellem sidebenene til en af hans koncerter:

= = =

I vores familie har vi en tradition for at bære fuldskæg.

Og det gælder også mændende.

= = =

Kan du give mig ret i, at der ikke skal mange ord til at skabe muntre billeder på selv de mørkeste bagvægge af vores fantasi?

Jeg holder ihvertfald meget af Johnny Madsens humor.

Og hans stemme fejler heller ikke noget.

Til gengæld tager jeg det med et stort gran salt, når han sætter sig op som sundhedsapostel, der mener at vide, hvordan du med Broccoli kan sikre dig imod rygningens skadevirkninger.

Doh.

Hans lunger er sorte som mit black-friday-salg i morgen, og ingen kostplaner kan forringe hans chancer for at dø for tidligt af skidtet. Til gengæld kan jeg forbedre dine chancer for at få medvind på cykelstierne næste år – og jeg kan gøre det med en dyne af tilbud så crazy, at selv Johnny Madsen ville hoste: »Bluff«.

Men jeg bluffer ikke.

På æresord.

Du kan tilmelde dig her, hvis du er hurtig:

BF-MED-SPINDLERMAN
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.