Johnnys logik for hyrdehunde

Jeg citerer sjældent Johnny Margrethe...

Det skyldes at jeg – i modsætning til de fleste – ikke mener at hun er sin opgave voksen som forbillede for os dane-fæ-hoveder.

Hun ryger.

Hun tror på at en magiker i himlen har magten til at bevare nationalstaten (og hun proklamerer det ovenikøbet i fuld offentlighed).

Men hvad pokker.

En anden en skal vel også være lidt åben for noget nyt en gang imellem, så her er et citat fra hendes mastodontiske ærbødigsthedenske ophøjede hundyr:

= = =

“Man kan jo ikke køre trillebør fra Malmø til Haparanda, hvis jeg må sige det på den måde.”

= = =

Nej...

Det giver god mening.

Jeg kørte til Haparanda (og endda lidt længere) i 2018 for at hente en svØnsk laphund, og det gjorde jeg med glæde, men jeg havde ikke gjort det med en trillebør om jeg så fik elefantordenen og alle de stykker skrå, jeg kunne proppe i hovedet. Men her i bagklogskabens ulideligt klare lys, så kan jeg med min bedste vilje ikke komme i tanker om nogen kontekst, hvor det ville være i nærheden af normalt at affyre den sætning ovenfor, som Fru Johnny spyede til en svensk journalist sidste år.

Det er også lige fedt.

For nu skal vi snakke lidt forretning.

I morgen fredag taler jeg om, hvordan du sælger billetter som varmt brød, og om, hvordan vejen derhen kan være lang og bakket.

Men der er en formel.

Og det er sådan en slags tema i min FB LIVE fredagsslik.

You're welcome.
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.