Email marketing oplæg til dig

Jeg ved ikke, hvad der motiverer mig til at skrive daglige emails, men jeg ved, at det har betydet mere for min egen læring end noget andet jeg har foretaget mig hele livet. At skrive daglige emails har sendt mig på eet langt eventyr med spændende projekter, jobs og venskaber, som har vendt hele min verden på hovedet...

Måske er der EN ting, som har betydet lige så meget.

Og det er, at jeg læser hver dag.

Og lytter til lydbøger hver dag.

Så hvis jeg kun kunne give en lektion videre til mine børn, ville det sku' nok være....

Læs noget, der interesserer dig hver dag. Noget, der gør dig klogere eller inspirerer dig til at blive mere nysgerrig.

Lyt til en lydbog når du bevæger dig rundt alene.

Og skriv noget i dag

En email.

Eller et par sider i en bog.

Og gør det samme i morgen.

Anyway, hvis du vil tage den lektion og løbe med den, så halleluja lord.

Du kunne dog overveje at tage den skridtet videre og abonnere på mit månedsbrev, som er fyldt med viden og inspiration til dit eget email-marketing-commitment.

Up to you.

fearless.mortenspindler.dk
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.