Tid til forandring, seriøst

For 30 år siden udgav Mark Knopfler et album sammen med en af mine favorit-musikere, en ret anonym eksistens ved navn Chet Atkins.

Albummet hed Neck and Neck, hvilket selvfølgelig ikke var gået i dag med Corona og alting.

Anyway, en af sangene fra albummet har fulgt mig i baghovedet lige siden (hvilket muligvis er en sensation, for er det overhovedet normalt at man kan huske så længe?), nemlig den her:

= = =

There'll be some changes made.

= = =

Jeg blev mindet om den for nylig, da jeg tog en adfærdstest, hvor jeg skulle besvare en veritabel DYNE af spørgsmål, hvoraf flere gik igen med forskellige formuleringer, blandt andet dette: »Hvordan håndterer du forandringer?«, og straks kunne jeg (inde i knolden) høre Knopfler og Atkins country pickin' fingers gøre livet surt for en middelmådig guitarist som mig selv.

Men hvorfor hænger EN sang fra et iøvrigt fedt album fast, når de andre bliver glemt?

Måske fordi jeg virkelig-virkelig elsker-elsker, at den mest stabile faktor i livet...

...er forandring.

Og nej.

Det er ikke kunstig optimisme.

Det er heller ikke et mindset, jeg har læst om i en freebie-PDF fra en nyuddannet coach.

Det er noget som altid har ræsonneret med Yours Un-freakin-holy Spindlerman.

Forandringer.

Udfordringer.

Og.

Problemer.

Det er ikke på TRODS af dem, at livet er sjovt.

Det er på GRUND af dem.

Ser du...

Vi er udstyret med den mest avancerede biocomputer, som er udviklet til at løse problemer igennem, og jo før du indser DET, jo før kan du slippe tanken om, at problemer er noget, vi skal undgå. Der tidspunkter, hvor det er fornuftigt at styre udenom, men generelt... når jeg betragter de horder af mennesker, som lever deres liv i et langt forsøg på at slippe for udfordringerne, så misunder jeg dem ikke et sekund af den kedsommelighed, der må være en uundgåelig konsekvens af at frygte forandringer (i stedet for at elske dem).

I dag drøftede jeg så med en god ven, hvorfor jeg mon altid lander på benene krisetider.

Og hvad det skyldes, at vi (fra i dag) kan melde udsolgt på 10. sæson af min kvinde Tanjas yogauddannelse.

Ganske vist er udsolgt ikke så mange pladser, som det ville være uden den forbistrede Trump-virus.

Men jeg kunne godt have frygtet, at der ville være så megen pessimisme i omløb på det sorte marked, at vi IKKE kunne få solgt de sidste 2 pladser, og det er dyrt at mangle 64k, når indtjeningen i forvejen er på sultegrænsen.

Men de røg i dag.

64k i salg på en dag.

Det er langt fra min rekord, men det er stjerten-fløjte-mig vidunderligt, når det sker.

En af de ting, jeg også fik at vide i den der før nævnte test, var at jeg prøver at inspirere andre, hvilket er hundrede-P korrekt, for det er præcis formålet med mit månedsbrev.

Jo, du skal have konkret viden, som du kan handle på hver måned.

Men jeg hælder også al min optimisme ned imellem linjerne og håber at det smitter af på dig, så du får lyst til at bygge din mailliste og sende flere emails.

Og når jeg siger »du«, så mener jeg dig, der investerer i dit eget commitment ved at abonnere på månedsbrevet:

FEARLESS EMAIL WARRIOS
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.