Sidste dag i helvede, måske?

I denne alvorlige skrivsels stund er der kun 1 dag tilbage, før en af mine 9 storytelling modeller bliver en lille smule mindre aktuel...

Og så alligevel.

Hvor de fleste andre modeller er lidt mere fugleperspektiv, så er denne model (ved første næsekast) meget fokuseret på eet emne, nemlig...

Donald Trump.

Ikke fordi du forventes at synes om ham – det ville kræve en retarderet kognitiv og empatisk hjerne – men fordi du er godt tosset, hvis du ikke udnytter principperne i den storytelling-model.

Anyway.

I morgen er det definitivt slut for Donald, for der samles de 532 valgmænd og stemmer ham ud af Det Sorte Hus og stemmer Joe Biden ind i Det Hvide Hus.

Men storytelling modellen vil (efter min ydmyge mening) være aktuel i mange år frem.

Det samme vil et helt andet princip...

Princippet om commitment og vedholdenhed, der siger at hvis du stræber efter noget i livet, som er interessant – så kræver det lige dele af begge kvaliteter (ellers er det ikke interessant).

Du kommer ikke igang uden commitment.

Og du holder ikke ud ret længe, hvis du ikke har stamina.

Jeg har et produkt for dig, som indeholder begge kvaliteter og tør investere en 20'er om dagen i at rykke dig selv forbi middelmådighedens ulidelige stilstand.

fearless.mortenspindler.dk
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.