Gamle fabler om emails

Min gamle ven tog ræven på mig i dag...

Og nej, han snød mig ikke, men da jeg tog telefonen og præsenterede mig som »god dag mand, økseskaft«, svarede han uden tøven...

God øksmand, akseskaft.

Okay, men skulle måske have været der selv for at forstå den spontane og indforståede humor, for Klaus og Spindlerman går tilbage en lang tid, som man siger over-there. Vi har købt af hinanden og klippet hinandens hår igennem så mange år nu, at det (håret) imod al forventning er blevet tyndere.

Det kan selvfølgelig også skyldes, at vi ofte har stået på hovedet for hinanden, men lad nu det ligge.

Pointen her er, at vi taler i et ret familiært sprog.

Og EN af os skriver også e-mails på den måde.

Jeg siger ikke hvem af os, det er – men det er IKKE Klaus.

Faktisk tror jeg slet ikke, at han sender nogen nyhedsbreve ud, og det er en kæmpe skam – jeg er ret sikker på, at det ville være forholdsvis enkelt at lave et e-mailsetup, som kunne blive en top-profitabel forretning for Klaus og de sværtede banditter i hans trykkeri.

Men så igen...

Alting er enkelt, når man kan.

Det er værre når man ikke kan.

Men så kan man lære det.

Anyway, lad dette være en åben invitation til Klaus om at udfordre mig på min påstand.

Jeg er ganske vist dyr, når du kigger isoleret på timepriser.

– men når dagen er omme, så handler det jo med et fint ord om return on investment.

Uanset om du er Santa eller Klaus, så er du velkommen til at give mig et kald, hvis du har brug for hjælp til din e-mailmarkedsføring og ikke kan overskuet det selv og ikke er skræmt ved tanken om at investere 20-30 kilogram i en sælgende emailserie (hint: du skal kunne sælge varer for MEGET mere, så hvis du fistler rundt med en e-bog til 49 og et kommende online-kursus til 399, som koster 199 på early-bird, så er det op ad en lodret bakke).

Svar på denne email, hvis du er seriøs.
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.