Hvordan kan det være?

Så så man lige beskeden fra en tidligere »Fearless Email Warrior«, der havde set lyset og mente at høn havde fået læring nok på 3 måneder, og nu var overrasket over, at en afmelding fra mit Fearless-univers er permanent.

= = =

Hvordan kan det være, at man ikke kan komme ind igen senere, hvis man afmelder sit abonnement på Fearless?

= = =

Jeg besvarede ikke spørgsmålet, for høn ville ikke forstå...

Jeg efterlader jo penge på bordet, når jeg ikke giver folk mulighed for at komme tilbage, hvis det afmelder abonnementet (og kun i meget få specielle tilfælde for nogle år siden har afviget fra det princip).

Men.

Jeg udgiver ikke et månedsbrev for at tjene penge.

Jeg gør det fordi jeg ikke kan lade være.

Og fordi JEG lærer mere ved at undervise end at studere.

(Ja, det er selvisk.)

Og er der nogen, jeg ikke gider at bruge kræfter på, så er det freebie seekers og mennesker der tror at man bliver skarp til marketing på et par måneder og/eller synes at 20 kroner om dagen er for meget at investere i sin egen udvikling.

Så der har du svaret.

Fearless er for hustlers, der tænker stort og langsigtet.

Se selv:
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.