Så mistede vi den bedste præsident

Biden når ham ikke til sokkeholderne.

Ja, jeg taler om Trump.

Og nej, jeg ville aldrig have stemt på den køter (Trump), der på mange måder er forfulgt af tallet 2. Han blev (heldigvis) nummer 2 ved dette valg, det var anden gang han stillede op og endnu federe: Det var anden gang han tabte stort på antal stemmer.

Men i EN eneste disciplin er han bedre end de fleste andre.

Måske den bedste i verden.

Han er en mester ud i kunsten at tale direkte ind i hjertet på sit kernepublikum og ikke bare sælge til dem, men få dem til at kaste al fornuft overbord og følge ham som viljeløse zombier.

Er det en god egenskab?

Ikke, når den bliver misbrugt.

Men det er de samme psykologiske mekanismer der gør sig gældende, når du arbejder med markedsføring... Hvis dit budskab rammer dit publikum i mellemgulvet, så kan du sælge billetter, og hvis dit produkt eller din service (modsat DT) forbedrer deres liv, så har du en forbistret forpligtelse til at gøre det.

Er det let?

Nej, ikke altid.

Kunsten at finde et publikum med et erkendt problem, og sige det, som de lige præcis NU har behov for at høre ... kan sammenlignes med noget, som Johnny Madsen en gang sagde om sin lead guitarist Knud Møller:

= = =

Det er ikke særlig svært, det Knud han gør. Man skal bare sætte fingrene på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

= = =

Jeg har prøvet at lære guitarspil i 30 år, men det er aldrig nået Knud til sokkeholderne.

Til gengæld har jeg studeret markedsføring i de samme 30 år, og for nylig fik jeg en kontrakt i hus, der var resultatet af lang tids fokuseret indsats i netop den boldgade; at ramme bulls eye på et erkendt problem, som dette firma havde – og sige PRÆCIS det, de havde behov for at høre (ud over, selvfølgelig, at have et produkt, der kan forbedre deres forretning).

I mit næste månedsbrev lægger jeg kortene på bordet.

Jeg giver dig et af de vigtigste værktøjer, jeg har i min værktøjskasse – og det kan bruges til andet og mere end markedsføring.

Tilmeld dig her og få månedsbrevet før det er for sent.
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.