Vil du som bliff kaliff i email marketing?

I de seneste måneder har jeg som siddet på nåle.

Du som ved hvorfor.

Med oprigtig ængstelse har jeg fulgt det amerikanske præsidentvalg – ikke fordi jeg var i tvivl om udfaldet, så dumme er de trods alt ikke (amerikanerne), men omvendt har The Real Dump jo vist sig at være bat-shit-vanvittig og magtfuld nok til at sætte ting igang, som ikke var i nærheden af fornuftige.

Heldigvis endte han med at stikke halen imellem benene, formentlig fordi han alligevel blev bange for konsekvenserne, hvis han prøvede at spille den ultimative diktator-kalif-hånd og inddrage militæret i et kup.

Havde han været præsident i et land, hvor demokratiet ikke havde været så stærkt – Rusland for eksempel – så havde han nok været mere kæphøj.

Anyway.

Nu er Joe Biden jo blevet kaliff i stedet for kaliffen, og hans kamp for at lande jobbet i det hvide skur – med det højeste antal stemmer for nogen amerikansk præsident, might I add – er et spændende studie i en helt særlig disciplin indenfor markedsføring.

Eller flere faktisk

Men især en.

I disse uger har budt flere af mine Fearless Email Warriors at dyrke omtalte disciplin, som iøvrigt både kræver (og træner) din selv-disciplin. Nogle gør det, fordi nu VIL de altså have hul på bylden og tjene penge på deres projekt... De er endnu ikke gået PRO i ordets bogstaveligste betydning. Andre gør det, fordi de ER pro, og gerne vil holde fast i et marked, der ændrer sig med på grund af den forbistrede virus og andre store forandringer.

Men en ting har de til fælles.

De får min hjælp (hvis de er i uopsagt abonnement på Fearless).

Men tilbage til disciplinen.

Den kan bruges i mange forskellige aspekter af livet.

Jeg har for eksempel lige brugt den til at søge lønmodtagerjob – og blive kaldt til samtale ved mere end 50% af mine ansøgninger (6 styk siden primo december) og blive tilbudt job ved 50% af samtalerne (ja, 3 styk).

Flere gange om året bruger vi den i vores forretninger, både hvis der opstår uventede forandringer (hurra for 2020) og hvis vi bare har brug for at få solgt nogle billetter.

Men vent.

Det bliver bedre.

Du kan nemlig også bruge denne disciplin i ALLE andre udfordrende aspekter af dit liv, og jeg kan næsten garantere dig, at det vil virke, hvis den udfordring du står overfor overhovedet kan løses.

For at lære denne disciplin, skal du blot abonnere på mit månedsbrev inden jeg sender næste nummer ud.

Køb hellere dit abonnement nu, så er du sikker.

(Der er ingen binding, så du kan i princippet nøjes med dette nummer, men statistisk set er der stor fare for at blive afhængig).

(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.