Knægten, der var konge

Knægten, som hed Thyge, stod på scenen og sparkede røv med sin violin som om han havde øvet sig non-stop tredive år.

Men Stryge Thyge (som jeg kalder ham) har vist dårligt nok LEVET i 30 år.

Uanset hvad, så komplementerede han hovednavnet J. Tex som en sø-stjerne, der ikke helt selv fatter, hvor godt han spiller.

Scenen var en lille café i det indre Kjøwenhavner-snude-strup, men det gjorde nu ikke noget, for jeg og min følgesvend (radioværten Lars Paaske) var så langt væk i vorses fan-hysteriske beundring af Americana-specialisterne Frank, J. Tex og Thyge, at vi ikke havde mentalt overskud til at håne de lokale – og når ret skal være ret, så er det faktisk heller ikke lige vores stil, men lad nu det ligge.

Og dagens morale handler da sletter heller ikke om vi jyders medfødte foragt for dem fra djævle-øen, men om hvordan man bliver god til noget på kort tid.

Du ved.

Sådan som Thyge, der spiller som en gammel rotte, selvom han stadig har plaster på knæet fra sin barndom i Gylland.

Det kunne for eksempel være, hvis du gerne vil være skrap til at sælge billetter med emails.

Så får du med mit næste månedsbrev dig en superkraft, der easy-peasy overvinder selv det vildeste talent.

Og der er intet særlig sægset eller ninja over skidtet, faktisk er det slid og slæb fra morgen til aften, hvis du virkelig vil have det ternede skur i nærkamp med emails (og ... frankly ...mange andre aspekter af markedsføring og iværksætteri).

Men.

Deadline nærmer sig med hastige skridt.

Skriv dig op her, det koster kun en flad 20'er om dagen.
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.