Trold mand har mange navne, du ved...

Svenskerne skal vide, at jeg har skrevet mange emails om trolde.

Desværre er der en bagside ved medaljen... Når du bliver ligeglad med dem og håner dem tilstrækkeligt længe, er der en overhængende risiko for, at forsvinder (næsten) helt fra dit univers, og så kan livet godt godt gå hen og blive lidt kedeligt.

Men i dag skal det dog ikke handle om en trold, men om en troldmand.

Hans navn er Gandalf, og de første ord man hører ham sige i det storslåede eventyr om ringenes herre er disse:

= = =

Aw wizard is never late, Frodo Baggins.

Nor is he early.

He arrives precisely when he means to.

= = =

Frodo har lige mødt Gandalf i skoven med et sarkastisk smil og sagt »You're late« – og hvad andet kan en troldmand, der både er begavet med humor og visdom, svare?

Bortset fra det.

For nylig brugte jeg ordet wizard og en reference til både min alder og eventyret om ringen i en overskrift på en landing page, der gav mig en af de største ordrer i min karriere – potentielt flere millioner i indtægt til undertegnede over de kommende år.

Overskriften bar dog kun en meget lille del af salget, men den var første skridt på vejen.

Resten lærer jeg dig i mit kommende månedsbrev for frygtløse email krigere.

Detaljer her:
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.