Hvis du vil have min tid, er der (fremover) kun 1 vej...

I december skrev jeg en mail med titlen:

Kentex, en mand du ikke kan få.

Hvis du er gammel nok, kan du huske den leifi' Tommy Kenter-karakter, og i min mail spillede jeg på, at jeg var svær (og dyr) at få, men lige der kunne man købe coaching-timer med rabat.

Det kan du ikke fremover.

Og den eneste måde, du kan få min tid på, er igennem et abonnement på fearless.

Jeg har nemlig solgt min sjæl (og mine dagtimer) til et firma, som gerne vil bruge mine kompetencer som e-mailmarkedsfører og copywriter i 37 timer om ugen (du ved, det som normale dødelige kalder fuld tid, tsk).

Herunder er linket til dig, der vil være skarpere e-mailmarkedsføring.

Men før du tjekker det ud.

Fearless er ikke et quick-fix, men et langtidscommitment, så hvis ikke du (permanent) vil investere 20 kroner om dagen, en pæn klat commitment og en lille smule tid hver uge, så lad være. Jeg kan nemlig ikke love dig, at du kan rykke dig væsentligt på 2-3 måneder. Måske kan du. Men nogle bruger 1-2 år, før de virkelig slår igennem. Uanset hvad, hvis dit mål med at være Fearless Email Warrior er at blive så god, så du kan melde dig ud igen og spare de basseører, så gør dig selv (og især mig) den tjeneste at bruge pengene på skumfiduser i stedet.

Alle andre er velkomne her:
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.