Tik-tak

I dag starter jeg fuldtidsjob hos et firma i Horsens.

Jeg savnede udfordringer og manglede kontakt til andre mennesker.

Hvis du vil vide, hvordan jeg fik jobbet (som jeg valgte imellem 3-4 jobtilbud fra 7 samtaler), så skal du meget hurtigt trykke på linket herunder og bestille dit abonnement på månedsbrevet Fearless Email Warriors, som naturligvis stadig udkommer, selvom jeg har valgt at udskifte mit ulønnede arbejde i min kvindes firma med et lønnet job ude af det røde hus, som vi kalder vores bolig.

Dette er blot en af de mange ting jeg har opnået ved at udnytte det princip, som jeg lærer dig i februar-nummeret.

Det burde koste en formue, for det har været guld værd for mig.

But I'm generous that way.

(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.