Et giftigt klima, DU kan forandre

I slutningen af 2020 skrev jeg om og støttede team trees.

Det var et projekt, hvor youtuberen Mr Beast ville indsamle 20 millioner dollras for at plante det samme antal træer via en græsrods-organisation, og det lykkedes.

Det var et skridt i den rigtige retning.

Vildt er det dog at tænke på, hvor meget der egentlig skal til for at vende de menneskeskabte klimaforandringer. Hvis vi kun plantede træer for at løse problemet, skulle vi plante cirka 60.000 gange så mange træer, som dette projekt klarede.

Heldigivs arbejder vi mennesker på mange plan for at ændre det.

Og det VIL lykkes.

Men her er et andet sted, hvor menneskeskabte klimaforandringer vil kræve lang tids arbejde og plantning af nye frø, før vi igen er tilbage til en sund udvikling...

Trumpisme.

Hele den giftige kultur, som han har været primus motor på at opdyrke i det amerikanske samfund er noget, som formentlig kommer til at tage årtier at fjerne og erstatte med sund fornuft og gode idéer. Jeg har et spinkelt håb om, at han også har sat ild til græsrødderne, hvilket noget jo tyder på, når 80 millioner amerikanere trods alt stemte for Biden og imod Trump.

Men der sidder stadig en masse ledere rundt omkring i landet, som er hoppet med på Trumps giftige måde at agere på.

En ting er sikkert.

Hvis det skal løses, kræver det at demokrater (og den lille skare af fornuftige republikanere, som trods alt stadig findes) udnytter et helt bestemt princip (som Mr. Beast iøvrigt også udnyttede med team trees).

Ellers tager det mange årtier.

Princippet kan også bruges i din markedsføring, og jeg lærer dig hvordan i mit næste månedsbrev...

Det koster dig 599,- kroner incl. moms.

Et fuldstændig uhyrligt beløb for et 16 siders blad, printet på helt almindeligt papir.

Men en uvurdérlig investering, hvis du implementerer det du lærer (jeg ved det, for jeg gør det selv).

You're welcome.

(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.