Børn skal hånes, ikke ses

Den her Corona-fest har rystet vores familie sammen.

En af de synder, vi har dyrket for vildt, er lange aftener med film og snask, og jeg sidder naturligvis klar med notesblokken for at notere de mange e-mail-emner, som gode film altid byder mig til overflod.

De seneste dage har jeg været tvangsindlagt til at se »The Hunger Games«, hvor Jennifer Lawrence spiller Mockingjay, aka Katniss Everdeen – en kvindelig jæger og bueskytte, som bliver rullet ind i et livsfarligt spil til ære for diktatoren i et eventyr, hvor hun ender med at blive selve symbolet på håb for modstandsbevægelsen. Hun håner diktatoren med sin trods, og fordi hun undervejs i historien bruger den karakteristiske fløjten fra sladredroslen (mockingjay på engelsk) som et signal til sine allierede, ender hun med at få tilnavnet »mockingjay«.

I starten hånede jeg ungerne for at lokke mig til at se en børnefilm (hvad den ikke er, men børn skal jo ikke tro, at de er noget).

Men efterhånden som jeg fulgte med... »for ungernes skyld« ...blev jeg mere og mere optaget af skidtet, og nu er det mig der presser på for at se de sidste par afsnit.

Og som altid VRIMLER gode film med lektioner, som kan overføres til emailmarkedsføring.

Først og fremmest, så elsker jeg Katniss fordi hun HÅNER sin modstander (aka: konkurrenter og trolde). Ikke med navns nævnelse, men med sine handlinger.

For det andet, så arbejder hun med dybe principper for manipulation af den menneskelige psyke.

Et af dem udpensler jeg i et månedsbrev, som ryger til tyrkkeren på mandag.

Derefter er det for sent at få februar-nummeret med, så hvis det er noget, som interesserer dig, skal du slå til nu.

Link nedenfor...
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.