Jantes email udfordring

Igennem livet har jeg søgt dusinvis af jobs, og hvis de virsomheder på nogen måde er repræsentative for danske virksomheder, så har de fleste af dem et stort problem.

Hvilket?

Åh, de har såmænd ikke forstået, at den største forhindring for virksomheders vækst er at tiltrække de rigtige (og dygtige) medarbejdere, for uanset hvor godt det går lige nu, så kan du ikke skalere, hvis du tiltrækker B- and C-players, som Steve Jobs kaldte dem.

Du er nødt til at finde A-players.

Den virksomhed (Trendhim), som lige har ansat yours unholy, HAR forstået den udfordring.

Ja, jeg ved godt, at Jante-loven er lige så udbredt som det før omtalte problem, men i mit univers er der ikke plads til creepers og trolde som får nervøse trækninger, når nogen omtaler sig selv i andet end underdanige termer. Så er du advaret. Ikke alene havde de skrevet et inspirerende job-opslag, de havde også udgivet en bog (som de kalder deres Atlas), der beskriver deres værdier og hvad man kan regne med fra virksomheden – og hvad de kræver af nye medarbejdere.

Men der er mere.

Da jeg henvendte mig med et opfølgende spørgsmål FØR jeg sendte min ansøgning, blev jeg kontaktet den person, som skulle være min daglige leder, for som han sagde: Det ville være cool lige at bounce idéer, før jeg sendte min ansøgning.

Er du vimmer, jeg var tændt.

Når jeg sammenligner med et andet sted, hvor jeg ringede og fik beskeden:

»Øh, jeg har lige lidt travlt, kan du ikke lige smide mig en mail med spørgsmålene« (hvorefter jeg iøvrigt ikke fik skyggen af svar på den email jeg sendte efterfølgende).

Eller et andet sted, hvor svaret var: »Jaman vi skal da nok finde på noget«, da jeg spurgte hvad min første opgave ville være, når jeg startede. Jeg var tilpas tosset til at bide på krogen, men stoppede (af egen drift) efter kort tid igen. Min efterfølger stoppede endnu hurtigere, og herefter fortaber min viden om deres skæbne sig i uvished. Men det siger sig selv, at det ikke er opskriften på vækst eller trivsel, når flere medarbejdere i samme position flygter efter 1-2 måneder.

Der er så himmelråbende forskel på den grundholdning, at man må knibe sig i armen.

Det samme gælder iøvrigt nogle menneskers (mangel på) indsats, når de skal SØGE job.

Begge dele dyrker jeg i det månedsbrev, som flyver til trykkeren i dag.

Og jeg lærer dig, hvordan det helt specielle jante-lovs-fri principi, som du kan bruge til at få dit drømmejob eller finde din drømmemedarbejder kan overføres til alt andet i din virksomhed inklusive markedsføring med emails.

Deadline for at tegne abonnement er NU.

Følg linket nedenfor...
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.