Anders Trump og den anden side af persuasion

Jeg er altid igang med mindst 1 lydbog.

Men sjovt nok ALDRIG skønlitteratur.

Kun fagsnak og biografier.

Ikke fordi jeg hader fiktion – jeg elsker det. Men fordi der er så mange ting, jeg gerne vil nå at lære her i de sidste 50-100 år af mit liv som aktiv deltager i livet og arbejdsmarkedet.

I øjeblikket er jeg således igang med min første gennemlytning af Barrack Obamas selvbiografi (A Promised Land), og det slår mig, hvor himmelråbende forskel der er på hans begavede, indsigtsfulde og velformulerede måde at beskrive livets små sensationer på og så den afgrundsdybt dumme, ignorante og arrogante måde Donald Duck spildte min tid med sin pærevælling af en lortebog kaldet »How to get rich«.

Jeg hørte den på et tidspunkt, hvor jeg ikke vidste, just how stupid he is.

Det siger jeg kun i et forkølet forsøg på at undskylde det faktum (overfor mig selv), at jeg har sendt penge til fjolset.

Misforstå mig ret.

Jeg har lært mangt en lektion om livet af Trump.

Mest om, hvordan det ikke bør være.

Og om, hvordan de mekanismer jeg udnytter i mit arbejde CAN AND WILL blive misbrugt af dæmon-gokkere som ham.

Anyway.

Hvis du vil høre en bog, der er berigende og kan gnave dig igennem 22+ timers samvær med den bedste præsident i Amerika – og den eneste, der har min unwavering support, så kan jeg varmt anbefale skidtet.

Alene hans stemme er det hele værd, for han læser selv op.

Vidste du forresten, at Obamas team brugte e-mailmarkedsføring i deres (succesfulde) kamp for at få ham ind i det hvide skur?

Which reminds me...

Den 1. marts kan du atter lægge billet ind på at blive Fearless Email Warrior.

Indtil da kan du lige når at høre Obamas bog, hvis du napper 1 times tid om dagen...

(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.