Djævelsk syko til dine mails

Jeg tror, at du er mærkelig.

I hvert fald, hvis du ikke har oplevet noget, der gjorde at du stoppede op og tænkte, at livet ind imellem er et valg imellem pest eller kolera.

Ikke på den pessimistiske måde.

Men på den måde, som Bruce Springsteen beskriver i sin store klassiker fra 90'erne... Devils and Dust, hvor han synger sådan her i omkvædet:

= = =

What if what you do to survive,
kills the things you love?

= = =

Og misforstå mig nu korrekt.

Jeg har aldrig været ked af at smøge ærmerne op og tage en tørn for at overleve. Men der er tidspunkter, hvor jeg opdager, at de ting jeg sætter pris på, stille glider væk som tørt sand imellem fingrene i sommerheden på en strandtur – der er forbi før den næsten er startet. Her til morgen, for eksempel... der vågnede min 5-årige søn da jeg stod op ved 6-tiden og sagde:

= = =

»Morten?«

= = =

Ja, han begyndt at bruge mit fornavn i stedet for at sige »Far«. I starten var jeg lidt ked af det, men nu har jeg lært at værdsætte det, som et lille særkende imellem os.

Igen andre af mine børn kalder mig Morten.

Anyway...

Efter at han havde kaldt mit navn der tidlig morgen, vidste jeg at der kun var en vej tilbage til søvnen for den lille mand, nemlig tæt kontakt med Mortens lune hud. Jeg lagde mig under dynen og han kravlede helt ind til min ryg og berørte så mange procent af det skind, der dækker mit kød, at videnskabsfolk ville klø sig i håret i undren over, hvor meget af vores kroppe, der kan få kontakt med hans krøllede krops-folde-teknik.

Okay, det er så en af de gode ting, jeg heldigvis har endnu.

Men mange andre af den slags smukke ting bliver moslet ned af de voksnes kalenderliv.

Af den tid, du ikke har til at stoppe op og værne om de ting, du elsker.

Hvis noget har hjulpet mig med at få råd til at stoppe lidt op, så er den evne jeg har dyrket til at sælge mig selv uanset, hvor tyndhåret konjunkturernes isse bliver.

Evnen til at skrive sælgende breve.

Hvis du gerne vil lære, hvordan jeg gør, så skulle du overveje at abonnere på mit månedsbrev, og fra på søndag kan du gøre et røverkøb på den konto – nærmest for godt til at være sandt, for du kan få et nummer gratis (uden binding) eller få 3 numre for din første måneds betaling.

Ja, det er syko.

(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.