Kuren mod alderdom

Jeg har lige fået en af de bedste idéer længe til en email.

Okay, dem får jeg mange af.

Men det er alligevel sjældent, at jeg smiler ved mig selv, og tænker:

= = =

Hmmm.

= = =

Jeg begyndte naturligvis STRAKS at skrive min email, men så mødte jeg muren.

Altså ikke MIN mur – for den findes ikke længere – men muren for min gode (3 år gamle) Mac. For hvert anslag jeg tyrede i det hårdt prøvede tastatur, gik der 4-5 sekunder, før et bogstav viste sig på min skærm, og når du er vant til at skrive mindst 1-2 bogstaver i sekundet, kommer du hurtigt så langt bagefter mentalt, at du møder en helt anden mur.

Det kan også være, at det skyldes min alder, men lad nu det ligge.

Jeg kunne ikke koncentrere mig, så jeg stoppede.

Som gammel Mac-supporter vidste jeg, at dette problem sansynligvis ville gå væk med en genstart.

(Og jeg fik ret.)

Men når du genstarter, skal du naturligvis lige tage stilling til, om du vil arkivere alle de der dokumenter, som hænger åbne i:

Photoshop

Pages

Excel

Og der S-E-L-V-F-Ø-L-G-E-L-I-G skete det...

Jeg GLEMTE den idé, jeg lige havde fået.

En idé, der ellers var så god, at den burde være tatoveret på ryggen af min hukommelse.

Men nej.

Så hvad skal du A-L-T-I-D gøre, når du får en god idé?

Du skal naturligvis...

Skrive den ned.

Og ikke kun overskriften, men hele forklaringen på, hvorfor din idé er god, for du glemmer den.

Det var et gratis tip herfra.

Du glemmer dine idéer lige så hurtigt som du får dem, og det bliver kun værre med alderen.

Og før jeg glemmer det...

Hvis du gerne vil have min hjælp til at få idéer, som kan rykke din forretning – S-A-M-T-I-I-D-I-G med at du bliver god (eller bedre) til at skrive emails, som dine kunder vil lede efter i deres indbakke, læse helt igennem OG elske at købe fra, så kan du lige nu dyppe tæerne i min swimmingpool FOR FREE.

Det har jeg aldrig tilbudt før – og det er et eksperiment, som jeg ikke ved om jeg gentager.

Så gør det nu, hvis du vil.

Det er ikke kuren imod alderdom.

Men du får garanteret profitable idéer til din markedsføring, som du kan eksekvere på stedet.

Og fik jeg sagt, at første måned er helt gratis?

FEARLESS INTRO-TILBUD
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.