Den sidste af de store kæmper er død

Den dag min morfar blev begravet, sagde hans søn, som var enebarn:

= = =

Nu er den sidste af de store kæmper død.

= = =

Som du allerede har regnet ud; det er en gammel løgn at min morbror var enebarn (lissom det var løgn om Mortensen i Dirch Passer og Kjeld Petersens “Tømmerflåden”, en sketch der blev født 3 år før mig). Og jeg ved ligeledes med særligt kæmpe sikkerhed, at det er løgn, at min morfar var den sidste store kæmpe.

Hvorfor?

Fordi, da jeg hørte de ord, besluttede jeg mig for at lade mig inspirere og blive mindst lige så kolonorm.

Meaning...

Jeg ville leve mit liv så nogen kunne finde på at rejse sig op og sige den slags, når jeg’et de kalder Spindlerman en dag er gledet tilbage til det millioner af år gamle stjernestøv, vi alle kommer fra.

Om det lykkes ved jeg ikke.

Men jeg er heldigvis ikke helt færdig med at inspirere.

Og når vi nu snakker om solen.

Jeg udgiver et printet månedsbrev og driver et univers for ambitiøse email markedsførere. De går under fællesbetegnelsen Fearless Email Warriors, og hvis du gerne vil vide om Fearless kunne være stedet, hvor du finder inspiration til at komme videre med dit...

= = =

Salg med emails.

= = =

...så kører jeg lige nu et intro-tilbud, hvor du frem til 7. april kan prøve et nummer gratis.

Helt uden binding.

Men ikke uden risiko.

Hvis Fearless ikke giver dig smæk for skillingerne, så refunderer jeg gerne din betaling på: 0,- kroner.

Det er da kæmpe stort, er det ikke?

(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.