E-mails, fusere og countrymusik

Siden fødslen har jag værest fascineret af countrymusik.

Især det folk-rock-agtige.

Men for kontekst kan jeg nævne, at jeg da også har et par Dolly-skiver i min gamle samling af vinyl.

Anyway, et af de bands, som altid har haft min opmærksomhed er...

The Eagles,

Da jeg var en ung mand købte jeg de fleste af deres vinyl-plader, og jeg begyndte også at være nysgerrig på, hvad gutterne lavede hver især, for som du ved, bliver alle de gode bands opløst på et eller andet tidspunkt.

Således skete det også for Ørnene fra Los Anderledes.

Den stemme i bandet, jeg var mest fascineret af, gik rundt til daglig og hed Don Henley, og forleden blev han og jeg genforenet i en App, der hedder Spotify. Her blev gamle minder opfrisket og nye melodier udforsket, og jeg huskede nu også den ting, der altid har plaget mig ved country-musikken.

Et hjørne jeg ikke kan klare.

Lidt som en god thai-ret, hvor du pludselig finder et stykke aubergine.

Aadddrrrk...

Det smager ikke af noget og føles klamt i munden.

Som om nogen har tabt et stykke af en skuresvamp i sovsen.

Sådan har jeg det med sange som...

Too Far Gone

...hvor Don Henley igen og igen bedyrer, at når hans eks er blevet træt af sin nye mand, så kan hun bare komme tilbage, fordi:

= = =

There’ll be an old love loving you.

= = =

Nej.

Nej.

Og atter nej.

Noget af det mest frastødende, der findes, er mennesker, der ikke kommer videre, men bliver ved med sovse rundt i om den gamle flamme dog ikke nok vil vende tilbage. Og ja, det gælder også i business. Og i e-mailmarkedsføring, hvor folk er besatte af tanken om at beholde læserne for enhver pris. Endda af at få dem tilbage, hvis de selv afmelder sig. Og ja, jeg ved godt, at hvis du har en (meget) stor liste, kan der måske være ræson i at spørge folk, om de virkelig vil afmelde sig og tilbyde dem et eller andet incitament for at blive – MÅSKE lavere frekvens.

Men lur mig, om kræfterne ikke er givet bedre ud ved at fokusere på dem, der gerne vil ind og dem, der gerne IKKE vil ud.

Maybe that's just me.

Jeg går ikke selv tilbage til fusere.

Jeg vender mig om og siger...

Well, what else are we working on?

Lige nu kan du helt gratis finde ud af, om mit univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere (Fearless) er en knuser eller en fuser for dig.

Detaljer og booking på linket nedenfor.
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.