Ulven og emailhyrden

20210307

Æsop skrev en gang en fabel om en ulv, der fulgte efter en flok får og dens hyrde.

Ulven gjorde ikke fårene nogen skade.

Men hyrden var alligevel meget betænkelig.

Imidlertid blev ulven ved med at være venskabelig og viste ingen tegn på at ville spise fårene, så til sidst begyndte fårehyrden at se ulven som en ven, snarere end en fjende. En dag da fårehyrden skulle til byen betroede han således flokken til ulvens omsorg.

Men straks hyrden var borte, overfaldt ulven fårene.

Da hyrden kom hjem, indså han, hvor dum han havde været.

At stole på en falsk ven kan nemlig være meget farligere end at have en åbenbar fjende.

= = =

Falske venner har du sikkert selv oplevet.

Jeg har i hvert fald.

Faktisk spåede en indsigtsfuld kvinde en gang, at jeg ville opleve opleve mange skuffelser i livet fra falske venner, som ville forsøge at udnytte min godhed. Og sandt er det, at både »venner«, familie, arbejdsgivere og kunder har fra tid til anden har udnyttet min goodwill for derefter enten åbenlyst at pisse mig op og ned ad ryggen eller endnu værre... straffe mig med en kold skulder, hvis jeg blot trådte en smule ved siden af.

Og nej.

Dette er ikke en bitter klagesang.

Mere en filosofisk eftertanke.

Jeg var selv skyld i det, og jeg lærte masser af lektioner på min vej.

Hell, det kostede os sågar et (såkaldt) venskab, at vi udnyttede e-mailmarkedsføring til at sælge billetter i min kvindes yogauddannelse, også selvom den »ven« fik løn for at undervise der, for som hun sagde:

= = =

Det er ikke god yoga-ånd at sælge aggressivt.

= = =

Og således måtte hun videre i livet.

Det pudsige er så, at efter den tid har cirka 150 yogier betalt 30.000+ for en yogauddannelse hos Tanja, og langt de fleste er super glade for, at vi solgte aggressivt (hvis de overhovedet opfatter det sådan, hvilket jeg tvivler på), og de ville ikke have undværet den rejse. De synes med andre ord, at det var vældig god yoga-ånd, at Tanjas emailserie puffede dem til at investere i sig selv. Og by the way – lige præcis det med at bruge automatiske emailserier til at puffe dine kunder mod salget, er noget du ikke kan dyrke for meget.

Hvis du vil have et trick eller 2 i den bog, skal du skynde dig at voldudnytte min godhed.

How so?

Ved at springe på mit tilbud om et gratis nummer af månedsbrevet Fearless Email Warriors.

Detaljer og booking på linket herunder.

Men husk.

Dette tilbud udløber kl. 22.00 i dag.

FEARLESS
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.