Svenskere, der hader danskere

20210721

Jeg studsede sku lidt...

...da min kvinde bad sine børn om at holde øje med folk, der kunne se ud til at ville smide med sten efter bilen, når de skulle til sverige – og sidde så langt fra vinduet i bilen som muligt. Jeg havde nemlig (endnu) ikke hørt om de ondsindede stenkast mod danske biler på strækningen imellem Malmø og Ystad, hvor danskerne tager færgen til Bornholm.

Nogen ser åbenbart helst, at danskerne ikke har lyst til at komme tilbage.

Det har (mig bekendt) endnu ikke resulteret i dødsfald, men en mand har efter sigende mistet et øje, da en sten gik igennem ruden og ramte ham.

Utroligt, ikke?

Hvordan kommer mennesker i tanker om at foretage sig noget, der går så meget imod deres egne principper?

Jeg gætter på, at dem som smider stenene, formentlig ville blive kede af at blive udsat for samme behandling.

Sådan er det med tyveknægte.

Mordere.

Og chauvanister for den sags skyld.

Vi vil allesammen gerne behandles med respekt og kærlighed, men det er langt fra alle, som har lært at give det samme tilbage til verden, som de selv ønsker sig.

Og det minder mig (mærkeligt nok) om, hvor mange e-mailmarkedsførere, der skriver kedelige emails og som om det ikke var ...#€%&§¿%... nok, vælger at udsende dem alligevel.

De forventer at få salg, men gider ikke en gang at gøre sig umage for at læserne skal få lyst til at komme tilbage og åbne deres emails igen.

Ikke alene er det utroligt.

Det er – efter min erfaring – også meget mindre profitabelt.

Fra september kan du købe dig til min hjælp og dit eget commitment, når det drejer sig om at smede e-mailkampagner, der er både underholdende og indbringende på samme tid.

Detaljer og tilmelding herunder. (Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


PS.

Husk, at du får flere fede bonusser, når du tilmelder dig senest 8. august.- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.