Karate-vold: Stukket ned af maskeret kvinde

20210723

Lige i det øjeblik, da kvinden hævede hånden med det spidse stål, tænkte jeg:

= = =

Nu er det slut...

Hun stikker mig, og jeg kan ikke forsvare mig.

= = =

Det var mit første prik med Pfizer-vaccinen imod Toyota Corona, og jeg var naturligvis slet ikke interesseret i at forsvare mig, selvom jeg aldrig har forbundet den ting at få stykket et spidst stykke metal dybt ind i kroppen med noget naturligt.

Men så igen.

Døden er naturlig, og den har heller aldrig tiltalt mig, vi er lissom kommet skævt ind på hinanden som par, siden jeg blev bevidst om min forbandede følgesvend med leen. Argumentet er, at alle de ting, jeg godt kan lide, bliver elimineret efter den sidste dag her på kloden.

Måske ikke over night.

Men så i hvert fald den næste morgen, når man vågner op og er død.

Anyway.

Når du læser det her er jeg fuldt og helt færdig-vaccineret, og eftersom du læser med, må jeg gå ud fra at du er begavet og derfor også er vaccineret eller glæder dig, til det bliver din tur.

Alt andet er crazy.

Og det skorter jo ellers ikke på skingrende vanvittige idéer derude i samfundets pinligste kroge.

Mææææn.

Det er en no-brainer at blive beskyttet mod en verdensomspændende pandemirus.

Det er også en no-brainer at beskytte sig imod hjernevask med ubrugelige tips, når man driver en fornuftig forretning. Tag nu frak-sæmpel den samtale, jeg havde med en kunde her i dag. Jesper, hedder han. Vi havde en time til at få ham puffet i den rigtige retning og styret udenom de mange faldgruber der er (og pseudo-tips, der florerer) i kyper-space, når man ene mand skal tage hånd om alt fra oprettelse af firma, køb af domænenavn, idé til produkter og sidst, men næppe mindst… markedsføring.

Jesper kunne godt se, at e-mailmarkedsføring var den simpleste, mest profitable og mindst kostbare kanal, han overhovedet kunne fokusere på i markedsføring.

Måske er opslag på SOME (Social Media) billigere.

Men hver gang nogen har set et af dine opslag og scroller videre, har du alt arbejdet foran dig med at komme i kontakt med dem igen.

Tech giganterne er nemlig hurtige til at forlange betaling for værdien af det, så hvis du ikke sørger for at opsnappe besøgende på SOME til din e-mailliste, så får du venligst (men bestemt) lov til at betale ‘skotøjsæsken’ for at lande i deres feed igen.

Og igen.

Og igen.

Så emails er vejen frem, medmindre du har en meget stor kiste med guld, som du gerne vil smide efter push-annoncering på SOME.

Den 5. september sender jeg mit næste månedsbrev på gaden.

Det vil udelukkende bære fokuseret på at opbygge din e-mailliste.

Eller måske skulle jeg sige vokse.

Men det giver associationer til Karate-kid og den legendariske »wax on, wax off« scene, og selvom det kan være hårdt slid at blive god til emailmarkedsføring, så handler voksning af listen om noget helt andet end polish & shine.

At blive god til at bygge din liste er nødvendig grundtræning.

I september optager jeg et begrænset antal nye elever i den disciplin.

Måske 5.

Måske 10.

Det vil tiden vise.

Men jeg vil vokse mit fearless-univers langsomt, og hvis du gerne vil sikre dig en af de få nye pladser, så kan du allerede nu slå til og forudbetale dit kontingent for september.

På godt dansk kaldes det early commitment.

Og det vil jeg belønne med ekstra værdi.

Tjek linket nedenfor og se bonusserne.

(Der kommer flere til senere – og selvom du køber nu, får du dem alle.)

(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.