Tænk dig fattig som en lus

20210720

Kender du Napoleon Hills bog, Think and grow rich..?

Bogens titel alene har formentlig haft en en ganske betragtelig del af æren for, at denne bog har holdt sig som en bestseller i over 80 år. Der er ganske enkelt noget universelt dragende ved titlen, og så appellerer den til en drøm, som de fleste mennesker har eller har haft på et eller andet tidspunkt i livet.

Og ja.

Jeg har selv købt audio-versionen for nogle år tilbage.

Det er dog ikke lykkedes mig at komme igennem den på trods af, at jeg har forsøgt flere gange.

Det behøver ikke nødvendigvis at afholde dig fra at købe den, hvis den appellerer til dig.

For mig minder det dog for meget om det forbistrede pseudobegreb »Law of attraction«, der antyder at tanker alene kan få rigdomme til at flyde din vej, hvilket naturligvis er det rene gas. Da jeg ikke har læst eller Napoleon Hills bog til ende, skal MIN mening naturligvis tages med en knivspids chilli, men antydningen af, at der vokser grønne dollarsedler ud af ørerne når man tænker de rigtige tanker er ikke engang tiltrækkende for mig, og da SLET ikke inspirerende.

Jeg er dog ikke i tvivl om, at han selv blev rig af at ...SKRIVE... bogen.

Jeg derimod, har aldrig set nogen sammenhæng imellem materiel rigdom og tanke-hokus-pokus.

Derimod...

* Hvis du har et godt produkt.

* Og der er et marked for det.

Så kan du gøre det godt med vedholdende arbejde og det rigtige fokus i din markedsføring.

Selvfølgelig skal du TÆNKE, men mest af alt skal du GØRE, ellers kommer pengene aldrig.

Tag nu for eksempel Trendhim, hvor jeg arbejder i dagtimerne.

Jeg afslører ikke for meget, når jeg siger at omsætningen stiger markant hvert eneste år.

I 2020 rundede de 200 millioner.

Mit gæt er, at vi når forbi 300 millioner senest i 2022, måske før (hvis jeg kan gøre noget for det).

Forretningen blev i første omgang bygget op på viden om, hvad markedet efterspurgte og på at være til stede online, når folk søgte på de varer. I dag er vi (naturligvis) også aktivt ude at finde kunderne og påvirke dem til at eftersøge varerne. Men der er splitte-mine-bramsejl ikke nogen i marketing, som sidder med hænderne i skødet og prøver at tiltrække omsætningen med tankens kraft.

En af de ting, man fra ledelsens side har satset hårdt på i den seneste tid, er at ansætte mennesker, der er rockstars på deres specielle felt.

Blandt andet indenfor e-mailmarketing og automation.

Det samme kan du gøre.

Måske har du ikke råd til at hyre din eget e-mailmarketingspecialist, men hvis du har 20 kroner om dagen (inkl. moms), kan du få adgang til sparring med yours unholy OG modtage mit 16 siders printede månedsbrev med perler af indsigter, der kan hjælpe dig med at SKRIVE penge i kassen.

Du investerer i dit eget commitment.

Og du skriver dig rig(ere).

Efter efter min erfaring har det en meget bedre effekt på din indtjening end ønske-tænkning.

Det bliver dog bedre.

Vi starter 1. september, men slår du til nu, så får du bonusser, der næsten gør dig halvrig, før du er gået igang – om ikke andet, så på den potentielle værdi, når du implementerer læringen fra skidtet.

Tjek linket nedenfor.

(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


PS. De kommende dage afslører jeg flere bonusser, som jeg ikke engang er færdig med at... tænke over... men de første 2 er:

Månedsbrev nummer 40 og 39 fra april og maj 2021.

Det første får du med det samme, når du tilmelder dig. Og det andet får du sammen med oktober månedsbrev. Bemærk at bonus nummer 2 bliver annulleret, hvis du afmelder dit abonnement inden 2. betaling.


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.