Alkymistens profitable krise-vise

20210719

Her er en kontroversiel påstand, som jeg har solid evidens for:

Der kommer altid noget godt ud af kriser.

Og bemærk, jeg er ikke så lalleglad opti-myst, at jeg siger: Der kommer aldrig noget skidt ud af kriser.

Men der kommer noget godt.

For eksempel ved jeg i dag en masse om Amerikansk politik fordi amer’kanerne valgte sig en skingrende vanvittig orangotang som leder.

På samme måde er det med vacciner og de sygdomme, som de kan forhindre… jeg har sat mig væsentligt mere grundigt ind i emnet, end nogensinde før, men endnu vigtigere… hele verdens forskere har kollektivt skabt en revolution inden for medicinsk forskning og vacciner, som fremover kan og vil betyde, at vi kan skabe vacciner og kure mod langt flere sygdomme og gøre det meget mere effektivt.

Det er fantastisk.

Og det er 100% udløst af en krise.

Mit eget livs kriser har (alle-som-en) foræret mig værdifulde lektioner, som gjorde mig i stand til at løfte mig op både mentalt, fysisk og økonomisk.

Jeg har også lært at navigere igennem kriser på en helt anden måde end de fleste andre, fordi jeg – i stedet for at vente frygtsomt på katastrofen – venter frygtløst på den opløftende lektion, som kommer hver gang.

Og måske endnu vigtigere.

Jeg har lært at skabe en “krise-stemning” i min hjerne, så jeg kunstigt kan sætte mig op til at udnytte den gode del af kriserne uden at godkende den følelse af afmagt, som mange mennesker bliver drænet af under kriser.

Man kunne vel sige, at jeg er en form for mental alkymist, når jeg kan forvandle sort jern til skinnende gul.

Godt for mig, hvad?

Tja, men det kan også være godt for dig.

Fra september kan du nemlig lære af mig, når du joiner fearless og abonnerer på mit eksklusive månedsbrev for ambitiøse e-mailmarkdsførere.

Og iøvrigt…

Hvis du forudbetaler dit abonnement for september nu, vil du få nogle ret vilde bonusser.

Jeg skal dog lige advare dig om, at jeg kun lukker 10 personer ind i september, og måske sænker jeg det tal til 5, alt efter mit humør og temperament.

Så hvis du vil sikre dig en plads, kunne det være en god ide at kridte skoene.

Hvis ikke?

Who cares!

I morgen åbner salget for de friske.

(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.