Jeg skulle have været dødschauffør

20210728

Hvis du er gammel nok...

Så kan du måske huske den digter, forfatter og musiker, som den 15. oktober 1993 døde af kræft i spiserøret og struben.

Han blev kun 47 år.

Og hans navn var Dan Turèll.

Når jeg tænker på, at jeg selv (som 54-årig) først lige så småt er ved at komme igang med livet, så er det nærmest uhyggeligt at tænke på, hvordan det ville have været at få konstateret en dødelig sygdom for 7 år siden.

Jeg ville ikke have set min (nu 6-årige) søn vokse op.

Jeg ville ikke have lært alt det jeg nu ved om e-mailmarkedsføring.

Og du ville ikke have læst dette.

Meget apropros, så har jeg faktisk aldrig selv fået læst ret mange af Onkel Dannys bøger og digte, hvilket måske er en fejl.

Jeg har dog altid holdt meget af den sang, han udgav sammen med Halfdan E, nemlig:

= = =

Jeg skulle have været taxachauffør.

= = =

Du kan let finde den på YouTube, og hvis du aldrig har hørt den, så forbered dig på en ganske eminent omgang storytelling med lag og dybder, som du næppe vil kunne sanse ved første gennemlytning.

Jeg har aldrig selv drømt om at blive taxachauffør, men til gengæld kan jeg sige uden omsvøb, at jeg cirka 2 måneder før Dannys 44 års fødselsdag i 1990 var lige ved at blive en af statistikkernes mange døde bilister, da en uopmærksom chauffør kørte over for rødt lys og pløjede lige ind i højre side på min rødvins-røde VW Jetta – en bil som jeg iøvrigt aldrig mere skulle blive chauffør i, da den – så godt og vel var død på stedet.

Jeg slap med adskillige brækkede ribben i min venstre side, der hvor min bil (og min krop) havde ramt en mast i midten af lyskrydset.

Om jeg blev dræbt?

Uheldigvis ja, men jeg overlevede.

Og jeg fik også en anden gave...

Efter den dag har jeg haft en helt særlig evne til at 'læse' andre bilisters adfærd, hvilket har bevirket, at jeg flere gange har forudset ulykker før de skete – for eksempel da en bilist foran mig faldt i søvn og pløjede ind i siden på en modkørende lastbil. Jeg opdagede det flere sekunder før og nåede både at dytte, tænde mit katastrofeblink, bremse og køre ind i siden af vejen, så jeg selv var så langt fra ulykken som muligt.

Man kan næsten sige, at ulykken gjorde mig til en anti-døds-bilist.

På samme måde, har jeg måske lært mest om salg af alle de gange, hvor det IKKE er gået godt med at lande en ordre eller få salg med en email. Eller alle de gange, hvor en Facebook-annonce IKKE har genereret nogle leads fordi budskabet eller det valgte foto havde været en katastrofe i forhold til at ...ramme... målgruppen.

Det gør ikke, at jeg rammer plet hver eneste gang.

Men det har givet mig nogle ekstra sanser, som jeg med ret god succes har hjulpet både mig selv, min kvinde og en masse andre med at komme sikkert og profitabelt igennem trafikken med deres e-mailmarkedsføring.

Fra september kan du få min hjælp i Fearless.

Og du kan endda tyvstarte nu.

Detaljer på linket nedenfor.

(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.