Kom så ud af stalden Bedste, du er for gammel til at heste rundt

emailmarketing_grandma_kend-dit-publikum_20211023

True story

En gang var jeg så meget fan af Elvis, at jeg så hans navn overalt. Hvis nogen gik rundt med en Levi's T-shirt, læste jeg det som Elvi's. Hvis en overskrift på nogen måde indeholdt bogstaverne i kongens navn, blev jeg opmærksom. Og så har vi slet ikke snakket om, hvor ofte jeg så hans ansigt på fotos og film, også når det helt tydeligt ikke var ham.

Min hjernes retakulære aktiveringssystem var på overarbejde dag og nat.

Og det var ikke kun ubevidst.

Jeg købte gerne de mærkeligste ting, som havde en relation til mit første store idol.

For eksempel investerede jeg engang i en Vinyl LP, som ikke indeholdt en eneste sangstrofe, men derimod udelukkende en masse monologer fra mister Presleys mange koncerter.

Rundt regnet 3 kvartérs snak, pludren og jokes.

Ikke nødvendigvis særligt begavet snak, men jeg må indrømme at jeg var så vild med at høre mandens stemme, at det stort set var lige meget.

Og ikke nok med det.

Jeg har hørt den LP så mange gange, at jeg stadig kan huske mange af sætningerne.

For eksempel havde manden for vane at lave jokes med titlerne på sine sange, især da han var ung. Egentlig et meget sympatisk træk, da det virkede som om han prøvede på ikke at tage sig selv for højtideligt. Heartbreak Hotel blev præsenteret som Heartburn Motel. Sangen Don't Be Cruel blev præsenteret som en af hans ...største... plader (imens han lidt kikset formede en stor skive med sine hænder, hvilket jeg ved fra videoer).

Og ind imellem fik fantasien helt frit spil, når han for eksempel proklamerede:

= = =

This next song is called »Get out of the stables grandma, you're too old to be horsing around«.

= = =

Så kan du profitere, hvis du nogensinde skulle få spørgsmålet i en Jeopardy om Elvis.

Og for den dybsindige læser ligger der naturligvis også adskillige lektioner gemt i historien, som kan være profitable for dig i din hverdag lige nu – for eksempel det faktum, at når vi committer os til noget, så begynder hjernens retikulære aktiveringssystem at gå på arbejde for at hjælpe dig med at nå dit mål... I dag er mit mål forlængst skiftet fra at vide alt om Elvis til at lære alt om det marked jeg sælger til og hvordan jeg gør det bedst. Jeg bruger det meste af min vågne tid til at dygtiggøre mig – og en del af nattens drømme ditto.

Jeg kan næppe lære dig ret meget om DIT marked.

Men jeg KAN lære dig noget om, hvordan du lærer dit marked bedre at kende ved at stille de rigtige spørgsmål på de rigtige tidspunkter. Og om hvordan du taler til dem på en måde, der får dem til at svinge dankortet og blive kunder i din forretning, og få nogle af dem til at være fans i mange år frem.

Du lægger et commitment i form af en 20'er om dagen (inkl. moms).

Og selvom det i sig selv kunne være profitabelt for dig at investere pengene uden at få andet tilbage end dit eget commitment til at få noget ud af det, så leverer skarpe tips og foder til din inspiration 9 måneder om året. Og bare rolig; du betaler IKKE for de måneder, hvor jeg holder ferie.

Indtil Black Friday 2021 kan du tilmelde dig (kun for læsere af mine daglige emails), og hvis du gør det NU, vil du naturligvis få alle de bonusser, som falder på Black Friday.

Iøvrigt kan jeg varmt anbefale min nyeste freebie (du skal tilmelde dig mine daglige emails for at få den)

Uanset hvad, så ses vi i morgen.


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.