Hvorfor s0rte fyre tungekysser mere intenst

savlende_emailmarketing-fans_20211022

Jeg er ikke meget for det.

Men jeg må nok falde til patten, springe ud ad køleskabet, og indrømme det...

Vores kulsorte hanhund – en Svensk Laphund ved navn Tjalfe – får ind imellem lov til at kysse din gudeløse e-mailvært. Og når det sker, kan det let vare op imod et kvartér med omkring 40-50 tungeslaskere i minuttet, før den friske fyr med fire poter har fået nok. På det tidspunkt begynder min karate-brækkede næse at knase og huden blive rød af slidtage fra en af dyrerigets mest ru og muskuløse tunger.

Jeg ved det.

Der er ikke noget rationelt ved at lade hunden gøre det - og endnu mindre fornuftigt er det, at jeg fortæller det til den (over gennemsnittet) begavede del af befolkningen, der har valgt at vælge sig en tilværelse som læsere på Spindlermans blog. Man kunne håbe, at nogle stykker allerede på dette tidspunkt har skippet læsningen, men siden du mærkeligt nok stadig er her, så lad mig fortælle dig det værste…

Den sorte svenske fyr Tjalfe er i stand til at tungeslaske på en måde så tungen borer sig dybt ind i næseborene.

Evolutionen er en bitch, ikke sandt?

Hunden er fuldstændig pjattet med alt, der smager af mig, også alt det, som jeg normalt prøver at holde skjult for andre.

Og han er særligt pjattet med mig – fordi jeg i hans verden – er den øverste i heirakiet. Jeg er hans leder, hans gud. Jeg er den tydeligste person og så vidt han ved, er det mig der skaffer mad på bordet og har det sidste ord i familien.

Det er ikke altid korrekt.

Men det gør ham rolig og tryg, at jeg har taget den rolle i hans liv.

Og sådan er det også med e-mailmarkedsføring.

Jeg har set det i dusinvis af brancher.

Der er altid fans, som elsker, at du indtager en stærk rolle som forbillede. Jeg har set det med Anna Bogdanova, Trendhim, min egen liste, hos Simplero, på min kvindes og en masse andre lister. Ja, også Christina K, der af uransaglige årsager ikke længere bryder sig om mig.

Dine savlende fans udgør en ret lille del af dit publikum.

Men når du taler til DEM, følger resten med som det tynde øl.

Ikke omvendt.

Hvis du gerne vil have min hjælp til at få gang i sagerne inden Black Friday, så kan jeg anbefale min nye freebie. Du kan downloade den, hvis du skriver dig op til mine daglige emails.

Kun for sorte fans: Hvis du vil gå hele vejen, så er Fearless åben for tilmelding indtil Black Friday, hvorefter der vil være lukket i et stykke tid. NB: Hvis du tilmelder dig nu, vil du automatisk også få de intro-bonusser, som naturligvis kommer til Black Friday. (Kun for læsere på min liste.)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.