Bagsiden af e-maljen

True story.

For cirka 10 år siden tog jeg nonchalant en køkkenkniv og kastede den op foran mig med en roterende bevægelse, sådan som du ville forvente af en jonglør i et cirkus. Jeg havde gjort det adskillige gange før, men dog mest for mig selv, og aldrig åbenlyst foran ungerne. Sjovt nok, så husker jeg denne ene gang mere tydeligt end alle de andre, fordi i stedet for at gribe knivens dertil indrettede håndtag, landede spidsen af bladet i kødet mellem højre hånds tommel og pegefinger.

Av.

For.

Saaaaad'n.

Børnene vidste ikke om de skulle grine eller græde, da jeg sagde:

Lad være med at gøre det her.

Anyway, jeg kom til at tænke på episoden, da jeg så et citat fra en af de bedste romaner (og ditto film) nogensinde, The Red Dragon, hvor Hannibal The Cannibal skriver et brev til politimanden Will Graham – et brev, der blandt andet indeholder disse visdoms-ord.

= = =

Our scars have the power to remind us that the past was real.

= = =

Og det er en dybere lektion, end den måske synes ved første ørekast.

Lige fra bilulykken, der i januar 1990 gav mig supersanser i trafikken over min næse, der næppe nogensinde bliver helt lige igen efter at være brukken 2 gange i karatekampe, der lærte mig at passe bedre på – til arret henover min pegefinger, som minder mig om den gang jeg som 7-8-årig forsøgte at flække et stykke træ med en økse imens jeg hold om det med venstre hånd. Det mærkelige er, at jeg har et næsten identisk ar på højre hånds pegefinger, som jeg ikke husker oprindelsen af.

Men de er synlige beviser på de minder, som ellers måske ville blive sløret af tidens nådesløse tandsten.

Og så er der de usynlige ar.

Fra de mange hundrede gange, hvor jeg har testet salgsbudskaber, der ikke virkede, igangsat kampagner, der floppede og bygget landing pages, der ikke solgte så meget som en fjert.

I modsætning til GRUruer på den skinnende himmel, der fremstiller sig selv, som nogen der på magisk vis ALTID kan fremtrylle høje konverteringsrater og opt-in-rater, så har jeg lært mine lektioner netop fra de ar, der kommer fra at blive bidt at sabeltigerne i den virkelige verden, hvor banken ikke gider høre dårlige undskyldninger og læserne ind imellem trækker på skuldrene lige meget hvor hårdt du knokler og hvor meget du gør som 'de kloge' siger.

Jeg har levet et fantastisk liv med salg og marketing.

Og jeg er taknemmelig for arrene.

Jeg er også taknemmelig for, at dvæle med min store familie i et stort, nyt og røvlækkert nyt hus.

Men jeg ved, at det hele er blevet muligt, fordi jeg har turdet tage chancer og lære håndværket på den hårde måde.

* Trial and error.

* Combat and scars.

* E-mailmarketing og storytelling.

Jeg kan ikke tage slagene for dig, men hvis du vil have mig som væbner på din egen e-mailmarketing slagmark, så kan jeg lære dig de principper, taktikker og strategier, som har gjort mig i stand til at:

* Komme til 7 jobsamtaler ved at skrive 7 ansøgninger. (Ja, 100% konverteringsrate.)

* Sælge 150+ billetter til min kvindes yogauddannelse. (Fuldt hus på alle sæsoner.)

* Hjælpe hundrede vis af iværksættere med at løfte deres omsætning, herunder Trendhim, som iøvrigt allerede klarede sig hamrende godt før de mødte yours unholy.

Men det er jo alt sammen bagsiden af e-maljen.

Arrene er den virkelige belønning.

Nedenfor er linket til de modige med ambition om at blive fri for frygten for ar.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.