Afsløret: De mØrkE kræfter i Spindlermans virke

Det er et utroligt show.

At følge processen med at kortlægge og komme til bunds i terrorangrebet den 6. januar, som Trumps (og hans ring-kyssere) udtænkte, planlagde og iværksatte med stor entusiasme, og må jeg tilføje, gjorde det med det ene formål at ændre resultatet af det mest gennemskuelige og mest retfærdige præsidentvalg i historien, og nu prøver at underspille, ja endda sammenligne med et helt almindeligt turistbesøg, er...

Noget der udfordrer vi tænkende menneskers sans for virkelighed.

Man må knibe sig i armen, når man ser de argumenter, som folkevalgte GOP'ere fremturer med, og endnu mere når man indser, at millioner af amerikanere er dumme nok til at tro på skidtet.

Men vi drømmer ikke.

De mørke kræfter, som fik overtaget i midten af det forrige århundrede er fremme ved højlys dag igen.

Og selvom det er god underholdning – og giver masser af stof til ditto emails, så har jeg sku et eller andet sted også behov for at se menneskeheden komme et par trin op ad fornuftens stige.

Og så alligevel.

Måske skulle jeg ikke være så kæk, for jeg bruger selv masser af mørke kræfter i mit eget virke.

Tag nu for eksempel koppen, der står lige ved siden af mit tastatur. Hvis du kunne se den, ville du måske blive narret, for jeg har tonet farven på indholdet lysere med en masse letmælk fra Thises ø-køer. Men neden under den uskyldige lyse-brune farve, gemmer sig et veritabelt monster af mørke kræfter i form af billig Karat instant kaffe. Og som om det ikke var nok, elsker jeg at bruge mørke psykologiske triggers til at indfange uskyldsomme læsere for hæmningsløst at lokke dem til mersalg af varer, de end ikke vidste, at de havde brug for (men nu pludselig elsker dig for at sælge til dem).

Et eksempel?

Frygten for at Corona har ændret markedet, så de metoder du brugte FØR til salg ikke virker lige så godt, som de gjorde før, hvilket kunne ende med konkurs, sådan som jeg selv oplevede det efter finanskrisen i 2008. (Se, der brugte jeg de mørke kræfter på dig, ikke særlig sympatisk, vel – men omvendt, hvis det er en reel risiko, så kunne det jo sådan set være godt for dig at lære, hvordan jeg har ændret min tilgang og holdt dampen oppe på salget i flere forskellige brancher, ikke sandt?)

På samme måde har jeg metoder til at hidkalde grådighed, skyldfølelse, begær, angst for manlende anerkendelse og meget andet.

Jeg bruger dem allesammen skamløst (ofte uden at nogen bemærker det, hvis jeg sagde det åbenlyst, ville jeg blive stoppet af folks misforståede moralske skrupler).

Så hvis titlen som mørkets fyrste ikke allerede var taget, kunne jeg måske kræve hævd på det skidt, hvem ved?

Uanset hvad.

Hvis du vil lære mine mørke metoder fra september, så kan du læse mere på linket nedenfor.

Advarsel: Det er langt fra gratis.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.