En evne, der aldrig fejler

Her er et navn, du bør huske.

Derek Muller.

Han er videnskabsmand og driver YouTube-kanalen Veritasium, hvor han fortæller om finurlige videnskabelige fænomener, og en episode, som jeg har vist mine børn igen og igen er den, hvor han fortæller om kroppens molekylære robotter – eller maskiner, om du vil. Du kan finde den meget let ved at google »Veritasium cells«. I den video ser du, hvordan kroppen udskifter sine celler i en animation, der skulle være en præcis gengivelse af, hvad der virkelig sker.

Det ligner en tegnefilm.

Men det er virkeligheden inde i din krop.

Små robotter vandrer rundt ad gange og stier for at hente og aflevere materiale, som skal genopbygge din krop.

Hele tiden.

Døgnet rundt.

Sygt fascinerende, hvis du spørger mig.

Og du kan ikke af-lære det, når først du har set, hvordan det fungerer.

Præcis sådan er det også med mange andre ting i livet – altså ikke blot, at de er fascinerende, eller at du ikke kan glemme lektionen, når først du har lært den – men også at mange andre organismer og mekanismer (hvis ikke alle) skal vedligeholdes og måske have tilført nyt materiale for at blive ved med at virke.

Tag nu det armbåndsur, jeg bærer i skrivende stund.

Et Certina, som ifølge min urmager ville koste 8-10.000 i dag.

Det har et fantasktisk urværk.

Men.

Det går forkert.

Det har nemlig ligget stille fra 2019 til 2021, mest fordi jeg under Corona-krisen ikke havde travlt med at komme forbi urmageren og få skiftet batteriet. Det skulle vise sig at være en dyr beslutning, for ligesom med kroppen, så har et ur ikke godt af at ligge stille, så nu skal jeg betale et par tusinde kroner for at få skilt uret ad og få det hele smurt, så det gamle urværk igen kan tikke upåklageligt i takt med livet.

Jeg skulle have tilført ny energi i tide.

Og tag så igen din e-mailliste.

Jeg antager, at du har en, når du er på min – men hvis ikke, så kan vi også tale om den liste, du bygger i fremtiden.

Hvis du ikke bruger den (altså skriver emails) og ikke tilfører nyt byggemateriale (nye læsere), så vil den – alt andet lige – stille og roligt visne. Du er nødt til at bygge rutiner og maskiner, der kan tilføre nye kunder, så du holder dampen oppe på din omsætning.

Så simpelt er det.

Men i modsætning til de gamle urfabrikker, så har du ikke århundreder til at udvikle avancerede systemer, der vil virke i flere generationer.

For slet ikke at tale om kroppen, der har haft millioner af år til at udvikle avancerede molekylære robotter.

Men du har til gengæld noget andet.

Du har en hjerne, som kan tænke og gøre noget helt konkret, som jeg taler om i detaljer på side 9-10 stykker i mit månedsbrev for ambitiøse e-mailmarkedsførere, og det er en evne, som er særligt brugbar, netop når du skal tjene penge i et konkurrencepræget marked, hvor der konstant er brug for udskiftning og tilførsel af nye responsive læsere.

Hos de fleste mennesker ligger denne evne dog i dvale.

Selvom alternativet er meget værre, så er de ofte SÅ bange for, at evnen skal bringe dem ud i en blindgyde, at de undlader at bruge dem, med det resultat, at de (desværre) ikke kommer ud i blindgyder, der ellers (når dagen er omme) kan lære dem at styre uden om netop blindgyderne.

Faktisk kan netop denne evne aldrig fejle.

Og måske det lyder lidt kryptisk.

Men når du evner at bruge... evnen, så udnytter du et såre simpelt princip, som igennem hele livet har brugt mig æg til mit peber og gryn til mit mælk.

Uanset hvad, så kan du fra lære om evnen i mit næste månedsbrev, hvor jeg også lærer dig, hvordan jeg bygger maskiner, som hjælper både min kvinde, min arbejdsgiver og mine kunder med at skaffe nyt »kød« til deres emaillister – i form af læsere, der har hang til det høng du sælger.

Men tiden er knap, hvis du vil have mine sommer-bonusser.

Linket finder du nedenfor.

Og gør nu noget godt med din dag.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.