Et smertefuldt farvel

Han vender sig om imod dig.

Det milde smil igennem det hvide skæg får Gandalf til at ligne en hyggeonkel og du glemmer for en stund, at han også er en frygtløs kriger, der halshugger orker med sit elversværd og forstener trolde med sit snilde og sin stav.

I Ringenes Herre er Gandalf måske den mest karismatiske og mangfoldige personlighed.

Gad vide, om han kunne være spillet af nogen andre end Sir Ian McKellen?

Det er i hvert fald svært at forestille sig nogen anden skuespiller stå ved skibene i Gråhavne og sige »It is time, Frodo« og derefter signallere til dine venner, at de aldrig mere skal se dig.

Du er naturligvis Frodo nu, .

Du har længe planlagt at tage med Elverne og Gandalf til Valinor, hvor de udødelige skal dvæle efter deres liv i Midgård, og nu står du der og skal sige et sidste farvel til dine trofaste venner, som er gået igennem ild og vand med dig i kampen mod det onde.

= = =

Jeg bliver altid meget bedrøvet ved slutscenen i Ringenes Herre, måske fordi den minder mig om, hvor kort og skrøbeligt livet er.

Jeg tror også, at den minder mig om, hvor vigtigt det er at gøre de store ting, som virkelig betyder noget i livet.

Gå mere på Facebok.

Se noget mere Netflix.

Og spild din tid på meningsløse snaps.

For når du en dag skal sige farvel, vil du huske den slags store bedrifter.

= = =

Det er naturligvis gas.

Jeg for min part er glad for at have en mission, der byder mig at skrive nu klokken 4:30 om morgenen – simpelthen fordi jeg har besluttet mig for, at jeg vil sparke noget igang i stedet for at sidde i en sofa og betragte livet passere revy.

I september vil mit fokus således være:

At skaffe nye leads til vores lister.

(Min kvindes og mine egne, forstås.)

Og det samme tema vil køre i Fearless, hvor du får mine enfoldige månedsbreve og min sparring til at sparke røv med din e-mailmarkedsføring.Hvis du endnu ikke er med i det eventyr, så finder du detaljerne på linket herunder.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.