Negatory

Det var mit svar, da kvinden tilbød mig penge...

Jeg havde lige tilbudt hende et gratis prøve-eksemplar af mit månedsbrev for ambitiøse e-mailmarkedsførere, og var (100% oprigtigt) ment som en gave. Men princippet om reciprocity slog igennem, og hun følte sikkert, at hun måtte give et eller andet – så hun tilbød at betale for portoen.

Og her var jeg lidt ambivalent.

For jeg ved med sikkerhed, at der er langt større sansynlighed for, at hun læser det og implementerer, hvis hun har betalt et eller for skidtet.

Det er et princip.

Men der var et andet princip, som altid må-og-skal være et af de mest tungtvejende, hvis ikke DET mest...

Integritet.

Jeg havde lovet hende et gratis eksemplar, så hvis jeg efterfølgende sendte hende en mobilepay anmodning på 44 kroner for porto, ville hun med rette kunne tænke, at jeg ikke helt havde styr på mine værdier.

Anyway.

Ordet »Negatory« er en af den slags slang-ord, som de færreste kender, men alle forstår og med det samme fremkalder et lille smil – og kvinden havde da heller ikke hørt det før, og hvilket betyder at hun ikke har set Woody Harrelson som Tallahassee i de fantastiske Zombieland 1 og 2. Og her er et gratis tip... De film er SPÆKKET med geniale forretnings-lektioner og sjove ord, du kan bruge til din egen profit, når du har lokket en masse uskyldige ofre ind på din liste. Og hvis du vil spise af/pille fra min hjerne, når du skal skaffe nye læsere i september, så vil jeg anbefale dig at købe et prøve-bonnement på samme månedsbrev. Heck, jeg kan sågar sende dig et gratis eksemplar først, men så skal du dybt ned i godteposen med argumenter (bare smid mig en mail).

Ellers, hvis reciprocity er for stærk, kan du købe dig ind på linket forneden.

Medmindre selvfølgelig, at du allerede er med.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.