Mørk hemmelighed opklaret og afsløret af e-mailnørd

True story.

Langt ude i de dunkle hjørner af min omgangskreds findes der en kvinde, der i sin ungdoms kåde vår tog på en ferie i et varmt land uden sin mand – og det er der (som du måske allerede har konstateret) ikke noget særligt mærkværdigt ved. I moderne familier er det vist meget normalt, at man ikke altid er sammen om alting, og de havde da også begge to sandaler af skind og løstsiddende tøj som mest af alt fik dem til at ligne de høje, lalleglade mennesker, der omme i 60-erne kaldte sig selv for hippier.

Nej, det mærkelige kom senere.

Ret præcist 9 måneder senere.

Der fødte mandens kvinde ham en dreng, der var så mørk i huden, at selv Darwin ville have smilet med hovedet på sned og sagt...

= = =

Aaaaah..??

= = =

Men de nybagte forældre lod som ingenting.

Den chokoladefarvede baby fik et typisk dansk navn, og så vidt jeg ved, stillede ingen nogensinde det ellers ganske relevante spørgsmål: Hvordan hulan kan en kridhvid dansk familie få et barn med hud og hår som et barn, der er genetisk indrettet til at modstå solens bidende vind lige omkring ækvator?

Men så igen.

Alle kendte jo svaret på spørgsmålet, så måske var det bare et lille usagt krydderi i historien om den familie, at manden havde påtaget sig ansvaret for konens ferieromance. Jeg finder nok aldrig ud af det, for jeg er ikke tæt nok på dem til at spørge, og jeg vil tro, at dem der ER tæt nok på, føler at de er FOR tæt på, til at spørge – hvis det overhovedet giver mening.

Og selvom hemmeligheden er lidt dunkel, så er der jo intet ulovligt ved at man ikke fortæller hele sandheden til alle.

Faktisk er det en god strategi, når du sælger din viden.

Altid gemme lidt godter i posen, som du IKKE deler med nogen.

Det samme gælder, når du samler leads op på din mailliste.

Det øjeblik, dine læsere ikke længere tror, at du har noget hemmeligt i ærmet, som du kan berige deres tilværelse med, er formentlig det øjeblik, de afmelder sig dine emails.

Jeg har for eksempel lige samlet flere leads i en kampagne, end alle de leads, jeg nogensinde før har samlet tilsammen i nogen kampagner, hvis det siger dig noget. Det er ret vildt. Og noget af det, jeg har gjort for at gøre denne lead-kampagne profitabel, er netop at have hemmelige kort oppe i ærmet hele tiden.

Mere får du ikke her.

Men hvis du vil investere i dig selv, kan du lære meget mere allerede i september månedsbrev, der udelukkende fokuserer på at samle leads.

Naturligvis kun, hvis du er med i Fearless.

For de eneste, som modtager mit fysisk printede månedsbrev, er Fearless Email Warriors.

Hvis ikke (du er med), kan du komme det via linket forneden.

Men tiden er knap.

Jeg udsender månedsbrevet den 5. september, og efter den dato kan du ikke længere få det nummer.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.