Godt, at vores konkurrenter ikke ved det

OMG.

Hvis vores konkurrenter vidste, hvor effektivt (læg mærke til, at jeg ikke skrev »let«, men effektivt), vi sælger alle pladser på min kvindes yogaudannelse...

Sæson.

Efter sæson.

Efter sæson.

Vi er nu tæt ved begyndelsen af 11. sæson – som altid er der snart udsolgt af pladser. Og det på trods af, at vi løbende har øget antallet af pladser OG forhøjet prisen med cirka 1500 spir om året, så vi nu er 11.000 dyrere end uddannelsen, som hendes ex valgte at oprette, da det var en kommerciel omgang mylderbæ, at hun ikke længere drev uddannelsen i den yogaskole, som han insisterede på at drive – og ret kort tid efter af samme årsag måtte overdrage til FOF. Og jeg kunne tilføje, at hun hvert år sælger mindst 5-10 pladser mere på sin uddannelse end de fleste andre i markedet – hvis ikke alle (inkl. ex'en).

Og før du beskylder mig for at have noget i klemme.

Det er slet ikke pointen her.

Pointen er, at hvis han (og de andre i markedet) virkelig forstod, hvordan vi gør, ville de nok prøve at efterligne konceptet.

Men okay.

For det første, så tror de ganske enkelt ikke på konceptet.

Emails kan ikke sælge udannelsespladser.

Tøhø.

For det andet, ville de aldrig nogensinde have stamina til at lære, hvordan du holder dampen oppe på salget med emails.

Det er ikke nødvendigvis svært.

Men det kræver en masse arbejde og vilje til at eksperimentere.

Langt de fleste ville få kolde fødder FØRSTE gang en trold skrev og brokkede sig over de mails, som ville være nødvendige at sende for at sælge.

Så markedet forbliver et schlaraffenland for yours unholy og hans skønne yogakvinde.

Hvis du vil lære at bruge mine metoder i dit eget marked, så kan jeg næsten garantere, at du kan tjene abonnementet på Fearless ind 10-fold – forudsat at du har et produkt, der allerede sælger fornuftigt, at du har en liste (den behøver ikke at være stor) og er villig til at investere lidt penge, tid og fokus i at blive god til skidtet.

Detaljer på linket forneden.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.