Den bedste livs-investering, jeg aldrig har gjort

Jeg tjekker en bestemt APP hver dag – før jeg tager hjem fra arbejde.

Det er lidt en tradition, men mest af alt er det nok fordi jeg holder øje med, om jeg har nået mit daglige mål og hvor meget tættere jeg er kommet på månedens målsætning, for slet ikke at snakke om årets.

Og nej.

Det har intet at gøre med penge, selvom det meste af mit virke er bundet op på markedsføring og i sidste ende salg. APP'en måler derimod, hvor mange kilometer jeg vader på det gå-bånd, som Trendhim har stillet til rådighed for mig som medarbejder (og iøvrigt gør det til alle, der ønsker det). Det er en fantastisk investering, og den bliver ikke mindre fantastisk af, at jeg ikke selv har betalt for skidtet.

I dag gik jeg for eksempel en halvmaraton.

Cirka 4,5 timer af min arbejdsdag gik jeg med cirka 4-5-6 kilometer i timen, alt efter humør og efter hvilken musik jeg hørte i de små hvide ørebøffer fra Æble.

Siden første februar har jeg i skrivende stund (medio august) gået 688 kilometer.

Jeg har været aktivt gående i 10.254 minutter og teoretisk set har jeg forbrændt 48146 ekstra kalorier på ca. 900.000 skridt, som jeg normalt IKKE ville have fået i benene. En af mine kollegaer, der er trænings-gig, siger at min metabolisme generelt er højere, når jeg er så aktiv (jeg har i gennemsnit gået 100 km på båndet om måneden, og det vil være mere fremover).

Så den ekstra nettoforbrænding er formentlig en del højere.

Og hvad er historiens morale så?

Well, et sammenklappeligt gåbånd (søg evt. på walking pad) koster knap 4.000 dask.

Om jeg selv skulle have betalt det, så havde det været en knaldhamrende god investering, fordi... når båndet først står der, kan du tage små skridt hver dag til at forbedre dit helbred, muligvis forkorte dine ben og formentlig forlænge dit liv – imens du samtidig forbedrer din forretning med underholdende, profitable e-mails.

Det sidste kan jeg iøvrigt også hjælpe dig med at blive bedre til.

For som en af mine ledere sagde for nylig...

»Vi så lyset med at hyre folk, der faktisk er rockstars til det de laver med dig«

Rockstar er nok så meget sagt, jeg er forholdsvis ukendt, men jeg har slidt mine e-mail-sko i hundredevis af kampagner i dusinvis af brancer og bygget snesevis af lister, så du skal stå tidligt op for at vise mig et marketingscenarie med emails, jeg ikke kan forbedre markant.

Wanna see why? Link below.

Hav en gå dag.

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.