Sild i Kong Karen

Truth be told.

Min måske mest trofaste læser er min egen midaldrende mor.

Ja, okay – hun fylder kun 81 om 2-3 uger fra skrivende stund, men lidt realistisk skal men vel også være, selvom vi har tradition for at blive monstrøst gamle i min familie. Anyway, her i det tidlige efterår af livets ubegribelige smukhed har hun taget sig den frihed at købe færdige retter hos et lokalt firma i stedet for at stå og knokle over aftensmaden hver dag.

Det manglede da bare.

Vi vil naturligvis savne hendes frikadunser, men ind imellem kan vi stadig lokke hende til at stege en skålfuld til familiens årlige ture til Djurs Sommerland.

Og så er der selvfølgelig hendes jule-småkager.

Worth dying for.

Men tilbage til nutiden...

I dag fortalte hun mig, at menuen stod på Sild i Kong Karen, hvilket vi koldt og kynisk kopierede – dog ikke fra den lokale delikatesse, men fra Bilkas kølemontre for fredags-trætte familiefædre... Egentlig burde vi storme ind og spise fint på Vivaldi, for hele familien har lige ydet en kraftpræstation helt ud over det sædvanlige for at gøre Det Røde Hus klar til en vurdering fra kreditforeningen.

Og boy.

Gav.

Den.

Indsats.

Pote.

Huset og haven blev på 2 uger forvandlet fra en rygende slagmark til en indflytningsklar liebhavervilla, som sagtens kunne have stået for en tur i fjernsynet, hvis det sku' være.

Det skulle det heldigvis ikke.

Men vurderingen?

Den blev 200 kilo højere en vores vildeste forhåbning.

Og 440 kilo højere end den foregående vurdering.

Det var et resultat af målrettet salgsarbejde – både overfor vores nye bank og den skønne kvindelige ejendomsmægler, der endte med af egen drift at fortælle om og vise os billeder fra sin egen ferie i den by, hvor vi havde fundet murstenen til vores hus.

Hvor god kontakt er der så?

Og det viser, at det ikke alene er frugtbart at lære, men også knaldhamrende sjovt at kunne sælge.

I september skal det dog handle om andet og mere end salg, for der arbejder vi målrettet på at bygge vores lister.

Hvis du vil med på den skude, skal du tjekke linket forneden ud, før det er for sent.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.