Regndans med emails

Er en drøm en løgn...

...blot fordi den endnu ikke er gået i opfyldelse, eller er det noget værre, der får mig til at drages mod floden, også selvom jeg godt ved, at den er løbet tør?

Cirka sådan sang Bruce Springsteen på et af sine største hits fra starten af 80'erne, nemlig The River.

Sangen var skrevet til hans søster og svoger og deres kamp for at klare sig og finde en mening med tilværelsen. Den har jeg selv spillet på min trofaste Furch Guitar flere gange end jeg selv kan tælle og flere gange end familien har lyst til at mindes (tøhø). Men i dag hørte jeg den for mit indre øre, da jeg så en lille film om den 64-årige afrikanske kvinde Naliaka Martin, der der lever af at planter træer, ikke kun for at få dyrene tilbage i lokalområdet, men i høj brad også for at beskytte og rense floden. Og sørge for at der kommer ny regn, der kan flyde i den.

For træer giver regn.

Og selv om mange danskere vrænger ansigtets folder nedad når det regner, så findes der mennesker, som danser af glæde, når det regner.

Ecosia betaler Naliaka løn for at plante træer.

Og ved du, hvorfor de kan gøre det?

Fordi de ikke (som Google) propper firmaets overskud i lommerne på grådige aktionærer.

Og ved du, hvordan de tjener penge til Naliaka?

Ved at helt almindelige mennesker som du og jeg bruger DERES søgemaskine (ecosia.org – fås som App til din mobilos) i stedet for Google.

Helt gratis for dig og mig.

De tjener penge på annoncer og aflønner helt almindelige mennesker som Nalika, der blot ønsker at gøre noget godt for moder jord.

Se selv her >


Morten Spindler


PS. Ud over at støtte ecosia (blot ved at lave søgninger), så kan du også danse din egen regndans med emails, og hvis du har brug for inspiration eller hjælp, så er linket nedenfor min ven.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.