Hvorfor jeg elsker køer

Nå, der troede du nok lige, at jeg kunne finde på at fucke med din vandstand?

Nej, sku.

Jeg spiser selvfølgelig ikke kød fra køer, det udleder jo hul i hovedet meget CO2.

Men jeg elsker at holde, stå eller sidde i en kø, når jeg venter på at vaske bilen, betale for dagligvarer, få lov til at gå ud igen efter et vaccine-prik eller... hvad som helst.

Måske forstår nogle så ikke helt, hvorfor jeg elsker det, men det gør du lige om lidt.

Køer er nemlig profitable for mig, for hver gang jeg venter i en kø eller en vaskehal, så skriver jeg løs på en eller flere emails. Jeg bruger tilfældigvis app’en Evernote, men det er dybest set lige meget, hvilket værktøj du bruger – det kan også være en fysisk notesbog. Fordelen ved Evernote er dog, at jeg får samlet alle mine idéer på en (for mig) praktisk måde.

Men det vigtigste er…

Skriv.

Skriv.

Skriv.

I stedet for at bladre tankeløst på SOME.

Jeg har altid mindst 2-3 emails igang på den måde, og når jeg kører i bil sker det ofte, at jeg indtaler 1-2-3 idéer til emails på vej til eller fra job… (turen tager 30 min). Denne email er for eksempel skrevet i en flaskekø, og jeg kan sikkert nå 1 mere, inden det bliver min tur til at proppe pantflasker i robottens mund.

Så ja.

Køer er noget af det bedste jeg ved.

En chance for at få lidt fra hånden.

Derimod er ko-bøf på tallerken noget af værste jeg ved, i hvert fald siden jeg er begyndt at interessere mig for, hvad vi kan gøre for at modvirke menneskeskabte klimaforandringer.

Så det.

Hvis du gerne vil lave nogle menneskeskabte profitforandringer med dine emails, så er november månedsbrev i Fearless et godt bud, for her lærer jeg dig et princip, jeg har brugt til at lande jobs og salg for mange hundredetusinde kroner.

Start på linket forneden.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.