Mette hun var nede Mette

Hvis der fandtes guder...

Så skulle de vide, at jeg – så godt og vel – er træt af at høre om Mette Frederiksens sms'er om om, at minksagen er en skandale. Som jeg ser det, er den eneste skandale, at faget ikke blev lukket lang tid før.

Men at store dele af befolkningen nu er i svime over, at statsministeren besluttede sig for at dræbe en masse mink for at vi (mennesker) kunne sikres imod en dødelig pandemi, der truede både folkesundheden og landets økonomi – det er mig en gåde.

De mink skulle alligevel snart slås ihjel – og det UDELUKKENDE for pengenes skyld.

Og faget?

Det var stort set dødsdømt i forvejen, for salget var på vej ned ad en stejl bakke fordi vi mennesker ikke længere vil acceptere dyrplageri.

Men sådan er det når medierne og levebrødspolitikere går i selvsving.

Og polariseringen bliver værre med sociale medier.

Selv nu, hvor Danmark (i modsætning til de fleste andre lande) er åbent og har en buldrende økonomi, vil vi hellere kritisere vores leder for fodfejl end at rose hende for den store og ansvarlige indsats, der bragte os mere sikkert og smertefri igennem den værte del af pandemien end stort set alle andre på kloden.

Well.

Bortset fra det, så er jeg ret sikker på, at Mette kunne have undgået alt det stohej, hvis hun havde gjort en lille ting anderledes i sin kommunikation.

Det er noget, som jeg har udnyttet til at løfte troværdigheden og lande både jobs og salg for flere kroner end jeg har styr på.

Og jeg lærer dig det i mit næste månedsbrev.

Hvis du abonnerer i tide.

Du må gerne sende denne mail videre til Mette, hvis du vil.

Men først efter du har tilmeldt dig mine daglige guldkorn nedenfor;-)


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.