Per-vers rapper og stor poet tager fusen på D'danskere i Vejle

Awe

Det er et engelsk ord (udtales nærmest som »åårh«), og det ord er ikke er så let at oversætte. Ordbogen siger æresfrygt, men det dækker ikke helt, og kan i hvert fald ikke (som på engelsk) sættes sammen til for eksempel...

Awesome

Så jeg må nøjes med et engelsk ord for at beskrive den følelse, jeg står tilbage med efter en aften i selskab med Per Vers og Allan Olsen.

Per er en af de dygtigste ord-smeds-poeter herhjemme, og han leverede en afsindigt skarp opvarmning til mesteren selv (Allan), og han krydrede indstudere rap's med BLÆRET improvisation, hvor han i løbet af få sekunder opdigtede poesi ud fra ord, som han fri fra publikum.

Han bad folk række hånden op og sige det første, som vi kom i tanker om frea vores dag.

En sagde sætningen: »Der gik den af igen«.

Det blev til et lettere sjofelt RAP.

En anden sagde ordet »Grundbudget« og en tredie fyrede et-eller-andet-med »konvergens« af (det sidste havde efter sigende havde noget at gøre med ubådskrigsførsel).

De 2 ord blev til endnu et genialt rap, der også på raffineret vis blev smeltet sammen med emnet fra det første RAP.

Per Vers' evne til at RAPPE improviseret på kommando minder mig om Magnus Carlsens evne til at vinde 10 skakspil på EEN GANG mod 10 spillere, UDEN at se. Magnus Carlsen kan tænke frem og tilbage i adskillige skakspil på en og samme tid imens han aktivt overvejer sine næste træk.

Sådan er det også med Per Vers.

Han tænker i 10 sekunder mens musikken starter, og så begynder han at rappe imens han tænker videre over de næste sætninger.

Det er SYKT.

Og fedt.

Men kræver det en særlig intelligens?

Det tror jeg ikke.

Jeg tror, at det kræver træning, for jeg ved, at jeg kan skrive om stort set alt, der kommer forbi min vej. Når jeg sætter mig til tastaturet, så HÅBER jeg ikke på inspiration, jeg skriver bare.

Og det siger jeg ikke for at prale.

Eller jo.

Lidt.

Men mest skriver jeg det for at inspirere dig.

Hvis du øver dig ofte, så vil du hurtigt opleve, at den modstand som de fleste ellers oplever, når de skal skrive, snart bliver mindre og mindre. Og imens du gør det, kan du med fordel øve dig i at implementere nogle af de mange principper for salgspsykologi, som jeg lærer dig i mit månedsbrev.

For eksempel?

I næste nummer lærer jeg dig et af de mest uhyggelige principper, som næsten øjeblikkeligt giver dig en fordel fremfor dine konkurrenter – når du bruger det rigtigt.

Du behøver ikke at være en per-vers poet eller en Allan U Akbar (et muslimsk inspireret hyldest til Allan Olsen, som jeg tyvstjæler fra Per Vers).

Du behøver blot at møde op.

Indtil da, kan du tilmelde dig mine daglige guldkorn nedenfor.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.