Posthorn blæser vagt i ge-snabel

Hvis der er noget jeg ka' li.

Så er det Kylling i Karry.

Men det er der ikke noget særligt mærkværdigt ved.

Til gengæld er det nok ikke så normalt, at jeg også elsker smagen af god gammeldags e-mail spam fra Nigerianske prinser og afdøde rige onkler fra United Bluff. Ofte er der tale om satire på så højt et plan, at jeg får tårer i øjnene af grin.

Hør for eksempel bare denne email, som angiveligt er fra Postnord – hvis man tjekker afsender-email står det dog (desværre) klart for bare nogenlunde begavede læsere, at den ikke kan være derfra.

= = =

Værdsat kunde,

POSTNORD-pakken venter på at blive afsendt. Bekræft betaling (4.99EUROS) via følgende link, hvis du ikke betaler, kan du enten returnere den til afsender eller retten er blevet beslaglagt og bortauktioneret.

Betal nu

HJERLIGT

POSTNORD FINANSIEL SERVICE

= = =

Det er da klasse humor, er det ikke?

Det eneste der er sjovere, er det faktum, at mange mennesker tror at den slags scammers er dumme og uopfindsomme fordi de ikke kan finde ud at lave noget, som frak sæmpel ligner en mail fra Postnord.

Det kan de sikkert sagtens.

Men når deres emails er åbenlyst scammy, så rammer de kun de virkeligt naive – og dem er der masser af. På den måde har de ofte held til at narre store beløb fra tosserne.

Jeg kunne blive en glimragende scammer.

Men jeg gider ikke, for jeg har kun lige skrabet overfladen af de mange lovlige metoder til at tjene penge med emails.

I det månedsbrev, som bliver sendt til trykkeren i morgen, lærer jeg dig et princip, som scammers faktisk også udnytter, når de så åbenlyst 'indrømmer' imellem linjerne, at de ikke har reelle hensigter – jeg anbefaler dig dog at udnytte det til at tjene penge på ærlig vis.

Uanset hvad...

Deadline nærmer sig.

Og du kan få daglige guldkorn fra mig på linket nedenfor.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.