En email dagbog, du (måske) ikke vil læse

20211216

Sååå...

Hvordan skulle det på nogen måde interessere dig, hvad jeg har lavet det sidste døgns tid før jeg skrev denne tekst?

Well.

Hvis du er interesseret i at være en mere produktiv e-mailmarkedsfører UDEN den stress, som mange mennesker taler om...

Så burde det – alt andet lige – interessere dig.

Og hvis du samtidig bærer rundt på vrangbilledet, at nogle mennesker bare ER produktive og andre IKKE er (og at det ikke kan forandres), så meget desto mere vil jeg anbefale dig at lytte med. Problemet er bare, at de fleste mennesker jogger rundt med fastlåste mindsets af den slags, så når de ser nogen blive præsident eller popstjerne (som begge kræver meget høj produktivitet) eller møder nogen, som får gjort alle de ting, som man ikke helt selv kan tage sig sammen til at få gjort, så træder vores bekvemmelighedsfilter ind og sætter os på udskiftningsbænken med et køligt håndklæde om den svedige nakke.

I stedet for at træde ind i kampen, så konkluderer vi:

»Ja, det er meget fint, men det kan jeg ikke, fordi...bla-bla-bla«

Og hvis du er offer for den slags selvbedrag, vil du formentlig ikke læse videre, og slet ikke gøre det jeg foreslår dig til sidst.

Alle andre?

Lad os komme igang.

Men først en ærlig indrømmelse.

Det følgende er IKKE skrevet ned undervejs, men knaldet sammen på rekordtid, helt frit fra hukommelsen, i en nådesløs men ubarmhjertig APP (læs videre, så forstår du).

Sandheden er derfor, at det er brudstykker fra flere dage.

Men det repræsenterer en ganske almindelig dag i mit liv.

Here we go.

= = =

Klokken 05.15
* Skraldefolket rumler med containerne, og jeg indser at jeg ikke fik stillet vores ned til vejen i aftes. Tak for det, for jeg har allerede sovet næsten 8 timer og kan lige så godt komme i omdrejninger – mere søvn NU vil ikke gavne nær så meget som den middagslur, jeg tager senere.

Klokken 05.20
* Jeg sidder nu ved tastaturet på min MacBook Pro og starter min app op... i de første 5 minutter af hver artikel skal jeg skrive konstant, hvilket i praksis betyder: Hvis du holder 5 sekunders pause, sletter den al teksten.

Klokken 5.45
* 2 emails er skrevet og lagt i kø, jeg smækker dem på bloggen og planlægger et par opslag.

* Der bliver også tid til at fræse mug af tænderne og kaste lidt vand på kroppen.

Klokken 6.15
* Jeg er på vej til jobbet med min fuldt opladede eGolf.

* Undervejs hører jeg lydbogen »Marvel Comics – The untold Story«.

17 timers guld.

* Biografier om succesfulde marketingprofiler er på toppen af min favorit-liste. Jeg skal snart høre »Steve Jobs« igen, den er om muligt endnu bedre og strækker sig over 25 timer, som jeg indtil videre har hørt 2 gange.

Klokken 6.45
* Jeg laver research på et nyt produkt, da jeg har overtaget en opgave fra vores 3-sprogede copywriter, som mest skriver på engelsk, da en forestående kampagne for et nyt produkt i første omgang kun skal køres på dansk. Min leder vurderer, at jeg er bedre og hurtigere til dansk – og jeg gør naturligvis mit ypperste for at bekræfte den bias.

* Kort tid efter har jeg skrevet 2 emails, 1 annoncetekst og 1 landing page.

* Jeg hopper ind i Photoshop for at lave ny grafik som egner sig bedre til en »teaser-kampagne« end de brilliante fotos, som det kreative team har produceret.

* Et close-up foto af en model med mørk denimskjorte bliver tonet ned i næsten sort, halskæden er synlig i nederste højre hjørne og er oplyst med en effekt, som giver nysgerrighed men ikke afslører for meget.

* Jeg sætter det hele op i vores systemer, så mit team kan give mig feedback ud fra det færdige udseende.

* Jeg når også at holde et ad'hoc møde og lave nogle tilretninger i et design på indretningen af et mødelokale, som jeg står for sammen med 2 andre kollegaer.

Klokken 11.30
* Jeg sprinter ned på lageret for at tilbyde min hjælp. Juletravlheden er over firmaet, og hele marketing teamets indsats kan være lige meget, hvis ikke folk får deres julegaver til tiden, så alle på kontoret er bedt om at hjælpe, hvis de kan.

* De første mange timer plukker jeg varer fra hylderne, scanner dem og leverer dem i vogne til vores pakkere, som tager ordrerne videre derfra.

Klokken 17.15
* Jeg spiser den frokost, som jeg stillede til side tidligere fordi jeg havde fået for mange snacks i løbet af formiddagen.

* Jeg har et mål om at sænke min fedtprocent mærkbart i julen, og det VIL lykkes.

Klokken 18.15
* Jeg bliver sat til at pakke et bugnende bord med stakke af ordrer, der ikke kan være i de små standard-kasser og derfor kræver lidt mere arbejde.

Klokken 19.45
* Rent bord. Teamet har plukket, pakket og sendt næsten 9.000 ordrer afsted i dag, og det store efterslæb er ved at være indhentet. Jeg smutter hjem og hygger lidt med familien før sengetid.

= = =

Det var en af de lange dage.

Andre dage arbejder jeg kun få timer.

Mængden af timer er slet ikke pointen her.

Så hvad er den dybere morale med at beskrive en dag i mit produktive liv?

Ren inspiration.

Og så har jeg et tip til dig, som har været et af de vigtigste på min egen vej til at blive Danmarks (måske) mest produktive email copywriter.

Det gav jeg LIVE på min fjæsbog fredag den 17. december 2021.

FREDAGSSLIK

Velbekomme og velkommen.


Morten Spindler


PS. Husk også at skrive dig på ventelisten til Fearless (kun for læsere på min e-mailliste ⇣) – jeg sælger kun 3 yderligere pladser i januar, og kun den særlige venteliste får bonusser, der er vilde. Det er uforpligtende at tilmelde sig ventelisten.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.