Anden med de gyldne æg

20211218_and

Jeg beundrer ham.

På en IKKE fanatisk piedestahl-opsættende måde.

Men på en…

Stor respekt for både hans talent som stand-up og hans store begavelse og intellekt. Han er både sjov og fornuftig på samme måde.

Jeg taler naturligvis om Anden.

Altså... den gyldne danske komiker.

Af en eller ...ANDEN... årsag dukker han ofte op i mit newsfeed med små klip fra interviews, senest så jeg et interview om hans seneste Ternet Ninja-film.

Og meget apropros Anden, så er familien Spindlerman igang med juleanden her i skrivende stund (18. december), fordi... Når man (som jeg) danner ny familie cirka hvert tiende år, så bliver julen ind imellem fejret lidt forskudt. Jeg planlægger ikke at fortsætte med ny-familie-traditionen, men til gengæld bliver jeg ved med at udgive månedsbreve og bøger i mange år frem.

Hvis du vil vinde et nummer af mit månedsbrev, kan du vinde det seneste nummer ved at hoppe ind på min video (fredagsslik) fra den 17. december og skrive en kommentar inden den rigtige juleaften.

(Hvis du er med i Fearless, får du bare et andet nummer som du mangler – hvis du vinder.)

Det er her, det sner >


Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.